Quilten Projects for KidsQuilten kan ingewikkeld zijn, vooral voor jongere kinderen, maar dat betekent niet dat je kan doen of helpen met quilten projecten. Sommige dekbedden meer vierkantjes genaaid of met elkaar verbonden, terwijl andere bestaan ​​uit vele vormen die een vierkant vormen en vervolgens aan elkaar genaaid. Quilten omvat veel verschillende vormen en kan zo ingewikkeld of simpel zijn als het je past volgens leeftijd en niveau.

Paper Quilten

Dit project werkt het beste voor jongere kinderen. Elk kind moet worden gegeven een vierkant papier niet groter dan 1 meter breed en 1 meter lang. Laat kinderen om te kijken naar tijdschriften en boeken om te zien welke vormen vaak worden gebruikt in quilten. Kinderen moeten snijden verschillende vormen van de bouw van papier, zoals driehoeken, vierkanten en ruiten en vormen een raamwerk of traditionele vierkante quilten plakken vormen van het snijden van het plein. Fix alle pleinen een grote quilt van papier te zetten.

Fleece Quilt

Dit project kan worden gedaan op elke leeftijd, voor zowel beginners als gevorderde quilters. Bepaal de maat die u nodig hebt de quilt te zijn en snijd twee stukken van batterijen volgens de indeling. Leg het vlies boven elkaar en met scherpe schaar gesneden sleuven 2 cm, 1 cm van elkaar, langs de randen van de twee stukken batterijen. Beginnen aan elkaar knopen van de scheuren beginnen in de hoek en bind de bovenste en onderste sleuven batterijen samen in een knoop. Doorgaan totdat er geen meer slots te binden en fleece deken is afgewerkt.


Scrap Quilt

Gebruik stukjes uit een lade in stof of vorige project quilten en snijden de stof in 2-inch pleinen. Om kinderen te helpen, maakt u een stencil van een vierkant stuk karton. Laat kinderen de stoffenschroot ze willen kiezen en, met behulp van de stencil, hebben ze te tekenen en uitknippen genoeg vierkantjes om gebruikt te worden op een quilt. Oudere kinderen kunnen leren om een ​​naaimachine te gebruiken of te leren van de technieken van de hand naaien om de quilt in elkaar gezet. Voor een meer unieke look, laat kinderen uit te snijden witte stof pleinen en versier de pleinen met foto's van ijzer-on of stof verven.

Diversen

Er zijn vele andere quilten projecten die kinderen kunnen leren om te doen. Pannenlappen en placemats zijn twee andere projecten die kunnen worden gemaakt als een quilten project, maar beide vereisen grap geïsoleerd. Batting isolatie werkt het beste op projecten die in de directe warmte zal worden geplaatst of in contact komen met de warmte op een regelmatige basis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha