Quilten Kunst voor KinderenQuilten met kinderen is een interactief project van plezier, maar het heeft het potentieel zeer uitdagend te zijn. Tot voor kinderen zijn ongeveer zeven jaar, zelfs de meest elementaire stiksels is moeilijk en kan niet veilig zonder constant toezicht. Echter, de kinderen genieten van het creëren van dingen, vooral dingen nuttig als quilts. Quilten kunst voor kinderen meestal gaat quilt vierkante decoratie meer dan nu het geval daadwerkelijke bouw quilt. Gebruik pleinen basis die kinderen kunnen versieren en trots voelen, dan leren ze de basisvaardigheden van het naaien of een naaimachine aan te sluiten op een eenvoudige enkele quilt. Verf

Stof

Een van de makkelijkste ambachten quilt inspiratie, vooral voor kinderen, is het stof verf te gebruiken op grote blokken van effen stof. Ze kunnen unieke ontwerpen te schilderen, of kan gewoon met de hand doen of voetafdrukken. Volwassenen kunnen zo helpen kinderen om individuele pleinen naaien in een quilt. Er zijn diverse stoffenverven op de markt. Een reis naar een winkel weefsel op te slaan of ambachtelijke geeft je een idee van wat er beschikbaar is geven.

Photo Transfer

Foto transfers kan worden gedaan door het afdrukken van beelden direct op stof of het printen van foto's op vellen opstrijktransfer. In beide gevallen, aandacht besteden aan de oriëntatie van de beelden, vooral als er aan het schrijven is, want als ze worden afgedrukt zal worden teruggedraaid. Een leuk project om te doen met kinderen die gebruik maken van de overdracht van de foto's is een quilt stamboom. Om dit te doen, af te drukken foto's van de verschillende familieleden en samen te voegen tot een quilt.


Textielstiften

Weefselpunten zijn een gemakkelijke manier om betrokken te raken in de quilt vierkante decoratie te krijgen, en zijn vooral goed voor jongere kinderen. Scorers stof kan direct worden gebruikt op de stof en de kinderen kunnen tekenen wat het ze willen. De beelden kunnen vervolgens worden samengevoegd tot quilt blokken en aan elkaar geplakt. Zoals met stof verf, zijn er veel verschillende kleuren en effecten die kunnen worden bereikt met stoffentellers.

Opstrijkpatronen

De warmteoverdracht kan ook gebruikt worden om de techniek passen. Dit is vooral ideaal als u kunst die is gemaakt of opgeslagen op uw computer door kinderen te hebben. U kunt rechtstreeks afdrukken op het papier van de techniek warmte-overdracht, dan strijken op de stof. Als alternatief, het gebruik van permanente markers, kinderen kunnen direct tekenen op de kaart transfers. Het resultaat is een meer professionele pers, in een poging om direct te tekenen op de quilt pleinen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha