Pure White Deep Cleansing Facial Foam PondAwesome Facial Cleansing Foam voor acne gevoelige huid - moet je proberen!


'De Vijver' is een gevestigde naam op het gebied van huidverzorging. Bijna alle van ons zijn vertrouwd met dat kleine witte buis van gezicht wassen of eenvoudige witte bad van koude room die zo denken aan het merk. Echter, heeft de Vijver revolutie haar assortiment van producten in de afgelopen jaren. Het nieuwe assortiment bestaat uit producten met alle nieuwe formules, en zeer effectief.

The White Deep Cleansing Facial Foam Pure is een van de nieuwste producten geïntroduceerd door Pond. Er wordt veel over gesproken door verschillende bloggers schoonheid en is een populaire keuze van huidverzorging. Het is ook een deel van het assortiment van producten geïntroduceerd door het bedrijf met een nieuwe filosofie van het reinigen van de huid. In deze review zal ik u vertellen hoe dit product voor mij.


Productomschrijving:

Pure White Deep Cleansing Facial Foam Pond is een huidreiniger exclusief. Het maakt gebruik van actieve kool en vitamine B3 om de vrije vuile huid te behouden en te ontsluiten zijn natuurlijke witte tint. Actieve kool is een zeer poreus mineraal. Kan exfoliëren de laag van dode cellen penetreren de oppervlakte van de huid en absorbeert allerlei onzuiverheden uit de poriën heel gemakkelijk. Het reinigt de huid grondig tekenen van alle sporen van stof en vuil veroorzaakt door vervuiling. Het speelt ook een belangrijke rol bij het onthullen van onze pure natuurlijke huid 'wit uitziende'. De houdbaarheid is 24 maanden.

Prijzen:

Rs. 35for 20gm, Rs. 85-50 gm en Rs. 150-100 gr

Hoe te gebruiken:

  • Bevochtig je gezicht
  • Reinigende schuim
  • Van toepassing op het gezicht met een zachte masserende bewegingen
  • Spoelen.
  • Bij aanraking met de ogen, onmiddellijk spoelen met water.

Ingrediënten:

Myristinezuur, glycerine, water, propyleenglycol, stearinezuur, kaliumhydroxide, glycol distearaat, laurinezuur, decylglucoside, glycerylstearaat, geur, DMDM ​​hydantoïne, Polyquaternium-7, dinatrium EDTA, kolenstof, butyleenglycol, niacinamide en joodpropynylbutylcarbamaat

Mijn ervaring met Pure White Deep Cleansing Facial Foam Vijver:

Ik heb geen geld uitgeven aan de aankoop van Pure White Deep Cleansing Facial Foam Pond. Het is een gratis product dat ik had met mijn aankoop van Vaseline Total Moisture Lotion Cocoa Glow. Ik gebruikte het gezicht wast Vijver toen ik op de middelbare school, maar deed niets om mijn huid te reinigen. Dus, ben ik overgestapt naar de Himalaya en Clean & Clear en dan moet ik zeggen dat ik ben blij met deze. Echter, omdat het product kwam vrij en ik was erg opgewonden om actieve kool als speciaal ingrediënt te zien, ik dacht dat ik het een schot bijna onmiddellijk geven.

  • Het product wordt geleverd in een plastic buis gitzwart. De vorm van de buis is vrij strak en aantrekkelijk. Prints en witte roos op de buis maakt het hele pakket nog eleganter. Er is een schroefdop aan de bovenzijde van de buis, in tegenstelling tot andere soortgelijke caps, is een beetje 'platte vorm. Ook al is het een schroefdop, werkt net als een kurk trillingen strak en maakt de pakketreizen-vriendelijk. De buis heeft een lange dunne hals, die eindigt met een kleine opening. Maakt de taak van het afgeven van schuim gezicht makkelijker als je hoeft niet bang om meer dan je eigenlijk nodig hebt te betalen. Maar de pijp is niet transparant. Dus, het is een beetje 'moeilijk om te weten hoeveel van binnen wordt gelaten. Echter, als een geheel, ik werd verliefd op de verpakking.
  • Het schuim gezicht is zeer verschillend van andere soortgelijke producten op de markt. Het glanzende grijze kleur en geen vorm van microkorrels van afschilfering presenteren. De consistentie van het product is medium en romig. Het heeft een zeer delicate aroma dat niet stoort me helemaal niet. Het eerste wat ik leuk vind aan dit product is de hoeveelheid schuim geproduceerd uit het. Een kleine hoeveelheid van dit product kan veel schuim te genereren. De volgende stap is de effectiviteit ervan dat me euforisch gemaakt. Het maakt je huid super schoon! Het geeft een heerlijk gevoel van frisheid na het schoonmaken. Ik kan duidelijk zien hoe mijn huid schoon is schoon met een watje gedrenkt in samentrekkend. Tot slot, het geeft een fris en helder na elke toepassing. Van het schoonmaken van mijn gezicht vervuild na een hectische dag op het werk om make-up te verwijderen na een feestje, ik gebruikte het in elk opzicht. Onnodig te zeggen, het geeft me goede resultaten elke keer.
  • Echter, ik weet absoluut niet van de droogte die wordt veroorzaakt door dit schuim gezicht na elke toepassing. Ik heb een droge huid, die zelfs flakier na gebruik wordt. Dus, ik heb mijn vochtgehalte van de huid direct. Het lijkt erop dat het product is de ideale keuze voor mensen met een vette huid. Maar ik heb toch besloten om het te gebruiken, vooral in de zomer, voor zijn diepe reiniging.

Mijn beoordeling:

4 van 5 sterren

Ik zal het product aan?

Ja, voor vrouwen met een vette huid

Heeft u het product nog gebruikt? Je een droge huid of vette huid? Laat ons weten wat uw ervaringen met hetzelfde en als je terug te kopen of niet.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha