Pure Vaseline VaselineEconomische en veelzijdige Vaseline - goed product voor de prijs !!


Vaseline is een product dat werkt in veelzijdiger manieren. Het bestaat uit minerale oliën, paraffine en wasdeeltjes aan de huid effectief te hydrateren. Vaseline Vaseline vaseline is een gezuiverde gehydrogeneerd. Het is beschikbaar in twee versies - een voor hydratatie van de huid en de andere met anti bacteriële eigenschappen voor blessures, huiduitslag, enz. Het product wordt verkocht in plastic bakjes wakker in verschillende maten. Het is zuivere witte kleur en raakt volledig in de huid geabsorbeerd zonder dat daarbij een witte gegoten. Ook heeft een geur die minerale olie mild en aanvaardbaar. De verpakking van het product is eenvoudig en robuust genoeg. Het is een goede reis vriendelijk product.

Prijs en hoeveelheid:


INR 5-7 g

Ingrediënten:

Paraffine, minerale olie, microkristallijne was en geuren.

Mijn ervaring met Vaseline Pure Petroleum Jelly:

Het product wordt geleverd in een verpakking van bad en kan onhygiënisch als je nodig hebt om je vingers in te zetten om het product te nemen. De beste manier is om een ​​katoenen bal gebruiken en pick-up genoeg product elke keer als zij daarom verzoeken. Deze manier kunt u voorkomen dat bacteriële infecties die gemakkelijk kunnen verspreiden met de hand. Het product is super zacht en heeft een gelachtige consistentie. Wrijf nodig op de huid en massage tot het product volledig geabsorbeerd in de huid.

Het product werkt goed in alle dorre verzachten de huid. Het is veilig en getest op de huid. Ik gebruik het om alle gebieden van de droge huid problemen hydrateren, zoals gebarsten hielen, ellebogen en voeten droog. Het werkt heel goed als een huid moisturizer. Echter, ik denk echt niet dat hij heeft goede huidvriendelijk. Wilt u een vochtinbrengende crème economische, dan is dit voor u zal werken. Het beste deel van vaseline is niet vettig of plakkerig. Dus, ik ben er vrij zeker schoonheden uit de huid droog en vettig zoals het is.

Ik weet zeker dat ieder van ons zou op verschillende manieren van het gebruik van dit product vindt. E 'zo veelzijdig en dit product betreffende mijn problemen komen, omdat het echt goedkoop. Ik wil graag mijn bevindingen delen geheim dat ik deed met dit ene product. Ik ben een liefhebber make-up en make-up toe te passen elke dag. Aan het eind van de dag, met een afzuigkap truc is echt vermoeiend en hier is waar Vaseline Vaseline komt echt handig. Het is een grote reinigingsmiddel. Ik solliciteren op mijn huid en verdeel het goed. Ik gebruik dan een wattenschijfje en alle make-up duurt en van lange duur wordt verwijderd zonder inspanning. Het werkt goed voor het verwijderen van vlekken van make-up kwasten ook. Dit is een geweldig glijmiddel.

Toen mijn kajal of lipsticks drogen, voeg een beetje 'vaseline en onmiddellijk verzachten, klaar om opnieuw te worden gebruikt. Ik dit ook gebruiken om dikke wenkbrauwen in plaats van wenkbrauw gel temmen en liefde om het te gebruiken als mijn Nagelriemenverzorging; onmiddellijk geeft glans aan je nagels droog. Ik hou van crème bloost en ik niet een van hen bezitten. Wat ik doe is gewoon mengen vaseline aan mijn blush poeder of oogschaduw om mijn crème blush aangepast. Het is zeker een geweldig product om te werken met veel economische toepassingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha