Psoriasis is een genetische ziektePsoriasis is een ziekte die fysieke en emotionele problemen veroorzaakt 125 miljoen mensen over de hele wereld: in Spanje treft ongeveer een miljoen mensen. Een studie van de Spaanse Academy of Dermatology bleek dat het profiel van de patiënt gewoonlijk een persoon van 47 jaar, met een kwart van het oppervlak van de aangetaste huid, lijden aan de ziekte 18 jaar en een familiegeschiedenis van helft van de gevallen.

Psoriasis is een gezondheidsprobleem die in het bijzonder de kwaliteit van leven van patiënten die lijden aan een ziekte, omdat het alle zichtbare, die een kwart van het oppervlak van het lichaam beïnvloedt, in het bijzonder de hoofdhuid, armen of benen of gebieden blootgesteld aan de mening van anderen, en dat stoort hen een afwijzing van de rest bezitten.

Psoriasis is een ziekte met genetische en dat bepaalde mensen vindt plaats in een tijd van leven waarin er een versnelling van dit zowel een probleem van stress, infecties, of geneesmiddelen, die reageren met bepaalde waar grote vlekken, red op het eerste gezicht genen die een ontsteking van de huid veroorzaken, en veroorzaakt een dikke huid die schillen gemakkelijk en niet kan jeuk geven of.

Er zijn verschillende categorieën van psoriasis volgens de genomen van gemeenschappelijke gerechten om puisten te vormen vormen, anderen zijn boog die alleen de palmen van de handen of voeten, en anderen, zoals de inverse psoriasis invloed zijn op de genitale gebieden nadelig beïnvloeden.

Die getroffen zijn door deze ziekte hebben een laag gevoel van eigenwaarde te hebben dit gelokaliseerd op het gezicht, handen of armen, dus dat moet niet alleen worden behandeld door een dermatoloog, maar vaak moet een psychologische therapie om deze afkeer van de ziekte en de te overwinnen image. Deze ziekte is echter chronische, maar kan worden behandeld op zodanige wijze dat de effecten op de huid worden geminimaliseerd, omdat er veel medicijnen om ontsteking en andere voor reparatiewerkzaamheden betrokken mogelijk dermis.

De dermatoloog heeft nu een zeer breed voor Arsenal psoriasis drug, altijd de aanval op de specifieke punten van de ontsteking die psoriasis met biologics, die efficiënt zijn en alleen hebben bijwerkingen.

Verzachtende middelen of bevochtigingsmiddelen gebaseerde hygiëne, om het uiterlijk van de betrokkenen schotels verbeteren is voor de perceptie van de afbeelding tegen zichzelf en tegen de andere, aangezien het belangrijk om die gebieden, zoals keratose hydrateren en deze korsten maakt de huid geregenereerd omdat met behulp van specifieke hydratatie.

De factoren en oorzaken die leiden psoriasis worden helemaal niet gedefinieerd, zelfs als ze bepaalde genen betrokken bij het ontwaken en de ernst van deze psoriasis hebben gevonden, maar de moeilijkheid ligt in de wetenschap het mechanisme dat die genen die gril echter enkele crashes beïnvloeden ontwaakt en in andere gevallen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha