Projecteren It Out Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sWie wil er niet naar kijken sexy en aantrekkelijk? Met de juiste oog make-up, kunnen we transformeren uw normale Jane ziet er in iets meer glamoureuze. Maar niet alle van ons weten de details van make-up om echt te laten werken voor ons. Voor de meeste, de smokey eye term roept beelden op van de ogen kijkt zwoel en sexy, maar ongeacht de toepassing, het mengen en streelde oogschaduw kan echt overweldigend. Maar wat als u duidelijke richtlijnen te volgen? Zal dat betast om iets anders met je oog make-up proberen?

Om dingen makkelijker te maken voor u, we hebben hier een prachtige make-up make-up gelijkspel oog make-up. Ja, nu kunt u een smokey eye te creëren vanaf het begin!


Gebruikte producten:

  • Elf 144 oogschaduw palet van oogschaduw grijzig zwarten en champagne
  • Lotus Herbals Kajal Black
  • Loreal Million Lashes Mascara

Projecteren It Out Eye Make-up Uiterlijk:

We leren het project uit het oog make-up look tutorial om een ​​glamoureuze look in onze ogen te bieden:

Stap 1:

Start de toepassing van een oogcrème te hydrateren en te verlichten droogheid van het gebied onder de ogen. Gebruik voorzichtig de ringvinger aan te brengen en mengen het product. Laat dan is het om te worden opgenomen in de huid, en dan toe te passen concealer voorkeur. Als u een zeer gepigmenteerde oogleden, dan is het het beste om een ​​concealer gebruiken voor het aanbrengen van concealer. Stel de concealer met poeder te plooien en rimpels te voorkomen.

Dan, breng dan een zachte glinsterende schaduw goud of champagne ogen over het hele ooglid. Pat oogschaduw en vermijd zwaaiende beweging zoals altijd gedaan om maximale kleurintensiteit te bouwen.

Stap 2:

De volgende stap omvat een kajal of bekleding. Begin met het tekenen van een lijn vanaf de buitenste hoek van je bovenste wimperlijn met behulp van een gel liner of kohl potlood. Vergeet niet om de late vouw van het oog te nemen zoals in de afbeelding hierboven. Het is beter om een ​​romige formule te gebruiken voor deze stap omdat het zal helpen bij het eenvoudig mengen en smeren de kohl laat.

Stap 3:

Herhalen en trek een andere parallelle lijn een paar millimeter afstand van de eerste. Zorg er wel voor om nog te trekken uit de bovenste wimperlijn om de vouw in een hoek van 45 graden. Plaats de pink op de wangen naar een vaste hand hebben, maar zoals we later zullen vlekken, hoeft de lijnen niet perfect en schoon te zijn.

Stap 4:

Daarna kan je, voel je grip natuurlijke plooi en beginnen met het tekenen van een lijn boog langs de vouw tot ongeveer 3/4 's uit de buurt van de lijn buiten hoek naar binnen, net zoals in de afbeelding hierboven. Vervolgens trekken een andere boog parallel met een paar millimeter onder de lijn van de boog, die eerder door het aansluiten van de andere parallelle lijn hieronder getekend. Nu is het een buitenhoek van een perfecte smokey eye ontwikkeld.

Stap 5:

Nu voor het makkelijke gedeelte van je oog make-up, plaatst u uw vinger of met een zachte borstel over het gebied fusie getrokken en beginnen voorzichtig smudge eyeliner toegepast. Beweeg de borstel of vinger voorzichtig om de hoek buiten in een heen en weer beweging om voorzichtig te verzachten de lijnen. Blijf roeren tot alle randen van het oog make-up verdwijnen. Gebruik nu een grijze matte zwarte oogschaduw aan de buitenste hoek van de ogen over de kohl vlekkerig kohl om de plooien te stellen.

Dan gelden dezelfde zwarte oogschaduw grijs buitenste hoek van de onderste wimperlijn en een glinsterende champagne oogschaduw aan de binnenkant en een derde van je ogen om de oog make-up in evenwicht te brengen.

De vacht van de waterlijn, en de strakke lijn van de ogen met een donkere zwarte kohl. Krul je wimpers en volg met mascara om de illusie van dikkere wimpers te creëren.

Nu dat je de basis van een smokey eye, kun je spelen met verschillende tinten om unieke looks te creëren. De sleutel is de praktijk! Aan het werk en al snel zul je een expert te zijn!

Was deze tutorial nuttig? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha