Projecten zand kunstEen deel van het plezier van het gaan naar het strand speelt met het zand. We trekken foto's in het, zandkastelen bouwen, en op zoek naar de verborgen schat. Soms hebben we gewoon trekken de vingers lui heen en weer gewoon om te zien wat we modellen kunnen creëren. Modellen zijn vaak fascinerend, waardoor de geest te dwalen en onze ziel te ontspannen. De aard van de projecten die we creëren zand kunst voor volwassenen en kinderen worden alleen beperkt door onze verbeelding.

Desk Top Beach

Maak je eigen fles strand persoonlijke desktop, en doe een beetje 'recycling, op hetzelfde moment. Gebruik een doorzichtige plastic flesje frisdrank met het label verwijderd. Het schilderen van een helft van de fles, aan de buitenkant, een blauwe oceaan. Als je wilt echt creatief te zijn, te schilderen wat wolken en wat zand in de eerste plaats, laat het drogen en schilder dan de blauwe om hen heen. Nu zetten sommige strand zand in de fles, ongeveer een derde van de klim. Voeg kleine schelpen, takjes, klein speelgoed, niets kan door de opening aan de bovenkant dat strand gerelateerde uitziet. Zorg ervoor dat niet overladen uw strand. Lijm de bovenkant van de fles te betalen per ongeluk houden het strand. Laat dit drogen. Neem je fles en schud, draai het of gewoon een beetje bewegen 'om het uiterlijk van uw strand te veranderen.

Sand Sculpture

Draai een pot inblikken pot of een mooi kunstwerk door gelaagdheid verschillende gekleurde zand. Gebruik kleurstof te schakelen je witte zand of licht gekleurd in verschillende kleuren. Een eenvoudige manier om dit te doen is om het zand in een doorzichtige zak plastic sandwich zetten en voeg de kleurstof en gewoon te schudden. Na het zand goed gemengd is, schud het zakje op een dienblad. Het zand moet volledig droog zijn voor het nemen van de zandsculptuur zijn. Eenmaal droog, zet het zand in een maatbeker of andere kleine container kunt u het zand uitstorten. Indien de houder een nauwe hals, gebruik een trechter om het gemakkelijker te gieten maken. Zandlaag, een kleur per keer, terwijl de manier van werken van de bodem van de houder naar boven. Gebruik je fantasie. Waardoor sommige lagen ook en misschien wat een kleur op één zijde en één aan de ander. Horloge patronen ontstaan ​​buiten de container.


(Ref 1)

De Grote Dinosaurus Dig

Dit is een vrij groot project zand kunst, maar dat zal de kleintjes vermaakt graven voor begraven "dinosaurussen" te houden. Begin met een plastic zwembad en vullen met zand. Dan begraaf verschillende plastic dinosaurussen, of beter nog een paar dinosaurus botten spel, in het zwembad vol zand. Schilder een landschap vol dinosaurussen, palmen, nesten van de dinosaurus, alles wat je wilt maken het er prehistorische. Gebruik lichte triplex, of als de opgraving dinosaurus zal worden in een overdekte ruimte, zwaar karton. Zet uw schilderij naar het zwembad vol zand. Voeg een paar emmers en schoppen zandstrand kleurrijk en laat de kinderen beginnen te graven. Het is een goed idee om uw dinosaurus opgraving te houden bedekt wanneer deze niet in gebruik is om dieren te houden van het graven in het zand, en mogelijk vervuilen.

table Zand Landschap

Het maken van een zanderig landschap in miniatuur die past op uw desktop. Een idee is om een ​​Japanse tuin in Zen-stijl die gebruik maakt van zand, rotsen en een beetje 'verbeelding om een ​​ontspannende landschap te creëren maken. Gebruik een platte bak, iets wat lijkt op wat wordt gebruikt om bonsai bomen, oude houten kisten of misschien een aardewerken kom ondiep planten. Bedek de bodem met zand en leg dan de stenen, schelpen, kleine bruggetjes en Japanse routes van binnenkomst. Of maak een miniatuur landschap met een strand thema met de toevoeging van kleine strand ballen, gedroogd en misschien een van die drank paraplu fantasie voor kleur. Golfers kunnen willen hun landschap zand te maken in een golf groen met vilt voor het gras en een tandenstoker met een beetje 'driehoek van vilt of papier om het gat te markeren. Harken zand miniatuur hulp aan golven en andere modellen te maken in het zand.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha