Professionele make-up ideeën voor HalloweenHalloween kostuums bieden de mogelijkheid om zich te uiten en pronken met je creatieve kant. Professionele make-up zal uw transformatie Halloween voltooien. Plan ruim van tevoren om de make-up die het beste is voor uw huidtype en levensstijl te kopen. Northwestern University theater instructeur Jeremy Floyd adviseert de aankoop in plaats van het podium te maken Halloween make-up, make-up, omdat theater is gemaakt van hoge kwaliteit materialen die minder kans om de huid te irriteren. Een kit theater zal arm met de meeste zo niet alle van de prestaties van een professionele visagist cinema. Hebben sponzen en borstels voor alle voldoende als je de truc te delen. Voor het aanbrengen van make-up, kunt u uw kostuum om te voorkomen dat vlekken dragen. Om puistjes te voorkomen, beginnen en eindigen de avond grondig wassen van je gezicht met een milde zeep.

Over gezicht

Halloween make-up professional zal zijn dramatischer op het kostuum die sterk afhankelijk zijn van het gezicht. Begint met toepassing van een fundering, hetzij in poedervorm of vloeibaar, dat overeenkomt met de toon van de huid om de huid te standaardiseren. Voor-face-gerelateerde kostuums, kijk naar foto's met je superhelden of schurken voor inspiratie en richting, zoals Batman Two Face favoriet. Een techniek die drama toevoegt wordt met behulp van contrasterende kleuren op het kleurenwiel, zoals zwart en wit. Maak eenvoudig een vampier drama met wit poeder, wenkbrauwen zwart en bloedrode lippen. Overweeg Franse mimespelers, dobbelstenen of speelkaarten voor creatieve inspiratie in zwart-wit. Om irritatie van de huid te voorkomen, gebruik dan alleen water en zeep om de fouten van de make-up te corrigeren.

Periode Pieces

Neem een ​​pagina uit de geschiedenis met behulp van professionele make-up voor een Halloween kostuum met een historisch thema. Voor voorbeelden van bepaalde personen of personages, overweeg dan het vinden van een foto online of bij uw plaatselijke bibliotheek. De tekens die in de middeleeuwen over het algemeen weinig of geen make-up. In Elizabethaanse keer, een hoog voorhoofd, en een uniform bleek gezicht in zwang was. Voor de dramatische make-up, de Franse aristocraten van de 18e eeuw gebruikte poeder bleek en diepe rouge. Een pruik correct je make-up art voltooien.


De Macabre

Niets zegt Halloween zoals griezelige make-up. Als u wilt dat de littekens en wonden realistische aankoop klei en geest gom van een lokale ambachtelijke winkel te maken. Bevestig het rubber voor het gebied van uw wond, dan vormen de klei in de gewenste vorm van uw wond en zet op rubber geest. Gebruik de stichting aan de randen van de wond valse voor uw huid te mengen. Gebruik vervolgens theatrale make-up om te versieren met bloed, littekenweefsel en pus. Roze en groen werk goed om realistische wonden en rode kleurstof gemengd met corn syrup maken creëert realistische nep bloed.

Beauty and Fantasy

Professionele make-up voegt finesse van mooie en fantastische kostuums ook. Veel vrouwen verkleden als favoriete actrice van Hollywood, of draai aan mensen zoals Audrey Hepburn en Marilyn Monroe voor inspiratie kostuum. Ze hebben altijd een nuttig kader wanneer opnieuw creëren van een bekende look. In geval van twijfel, klassieke rode lippenstift roept het oude Hollywood glamour. Voor de fantastische, zoals feeën, elfen en andere wezens, wees niet bang om te laat uw verbeelding de vrije loop. Gebruik oogschaduw en heldere zilveren of krullend-signalen van goud om je uiterlijk te verbeteren. U kunt ook kiezen uit de kleuren atypische, zoals blauw voor blush en groene lip, afhankelijk van uw kostuum.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha