Procedures voor openingsceremonieEen ceremonie is het vervullen van een bouwproject, de opening van een speeltuin of de installatie van een historische marker markeren. Ongeacht de gelegenheid, de ceremonie dient als eerbetoon aan individuen, bevordert het werk van een organisatie, zet zich in voor de gemeenschap, en het toont, in menselijke termen, het belang van een evenement of van een plant. Ongeacht de grootte van de rally of op het belang van het project te worden herdacht, een inwijdingsceremonie vereist een zorgvuldige planning en aandacht voor detail. Toch, wees niet bang om creatief te zijn in de planning van het evenement te zijn.

Vorm een ​​commissie

Vormen een commissie van mensen die betrokken zijn geweest bij het projectplan voor de toewijding. Maak een lijst van de taken van de commissie moeten worden voltooid. Deze zijn onder andere:

Het instellen van een datum


Ontwikkelen van een gastenlijst

Het kiezen van een keynote spreker en contact

Bepaling van andere sprekers

Het creëren en versturen van uitnodigingen

Beslissen of naar muziek en/of een drankje hebben

Het opzetten van een podium, microfoon en geluidsinstallatie

Bepaal de volgorde van de ceremonie

Een programma afdrukken

Hoe u contact opnemen met de media en bekendheid geven aan het evenement

Zorgen voor parkeren en voldoende sanitaire voorzieningen

Bereid de voorziening of de site zodat deze schoon en netjes

Creatief

Wees creatief in de planning van het programma. Gebouwen mogen niet worden geopend met een lint doorknippen en markers of plaques mag niet worden onthuld onder een coating van fluwelen stof. Moedig leden van de commissie om te brainstormen om een ​​onvergetelijke, zinvolle ceremonie te ontwikkelen. In plaats van het openen van een speeltuin met een rood lint, bijvoorbeeld, hebben de kinderen vormen een lijn aan de voorkant van de speeltuin met elk kind dat een bal of een ander soort apparatuur .. Zodra de belangrijkste spreker klaar is, kinderen kunnen de lijn te breken en uit te voeren op de speelplaats.

Plan vooruit

Houd in gedachten dat een inauguratie ceremonie moet de tijd nemen om te bedanken en erkennen de mensen die betrokken zijn bij het project, om de doelstellingen van de grotere organisatie vooruit te helpen, en te verbinden met de gemeenschap. Het bereiken van deze doelstellingen vereist planning vooraf. Selecteer een datum dat sprekers, eregasten, en verkozen ambtenaren zullen hosten. Stuur uitnodigingen ten minste vier weken van te voren en voorzien van een kaart, indien nodig. Als u belt op verkozenen, noemen hun kantoren direct. Telefoontjes naar de luidsprekers en hoogwaardigheidsbekleders moeten worden gevolgd met een bevestiging letters. Bevestig plannen met entertainers en cateraars. Dichter bij de tijd van het evenement, zorg ervoor dat je een gedrukte programma, zorgde voor de netheid en de veiligheid van de constructie, en ze contact opgenomen met de lokale media.

Het programma en toespraken

Houd het formele programma van minder dan een uur. Aanwijzen van een gastheer voor voorname gasten te herkennen, de sprekers introduceren en houdt het programma in beweging zoals verwacht. Het hebben van de meest prominente spreker aan het publiek te pakken vorig jaar. Deze primaire adres of programmatische mag niet langer duren dan 15 minuten. Andere sprekers moet uw commentaar houden tot minder dan vijf minuten. Sprekers helpen bij het ontwikkelen van hun waarnemingen, zodat ze herkennen degenen die verantwoordelijk zijn voor het maken van de nieuwe installatie of monument mogelijk en benadrukken het belang van de voorziening voor de gemeenschap. Lint stekken en andere feestelijke gebeurtenissen moeten plaatsvinden aan het einde van de ceremonie, gevolgd door rondleidingen en versnaperingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha