Problemen met Everio MediaBrowserEverio MediaBrowser 4, een applicatie gebundeld met de JVC Everio serie camcorders, kunt u uploaden en mediabestanden op uw computer. Everio MediaBrowser 4 begint wanneer u uw JVC camcorder aansluit op een computer. Af en toe, kan de computer niet op de camcorder is aangesloten herkennen en zal de applicatie niet open. Andere problemen soms ook optreden, zoals problemen met het uploaden van media, video en muziek.

Software problemen Algemene

Als de computer de camera niet herkennen wanneer deze wordt aangesloten en de JVC Everio MediaBrowser 4-software niet start, controleer dan of u hebt de camera ingeschakeld en de toepassing MediaBrowser 4 Gebruik een andere USB-kabel hebt geïnstalleerd of sluit de camera aan op een USB-poort verschillende. Herstart de computer en koppel alle andere USB-apparaten. Everio MediaBrowser 4 mei in conflict met andere software voor het schrijven. Verwijder alle andere software. Als het probleem zich blijft voordoen, verwijderen en opnieuw installeren MediaBrowser Everio MediaBrowser 4 Als het niet past op het computerscherm, is de schermresolutie ingesteld op meer dan 1024 x 768; Selecteer een hogere resolutie.

Video Problemen

Everio MediaBrowser kunt u AVCHD-schijven te maken, maar slechts enkele dvd-spelers hebben een kans om te spelen. Zorg ervoor dat de DVD-speler heeft een capaciteit van AVCHD-weergave voor u een cd. Als u een AVCHD-schijf in een speler die niet compatibel is in te voegen, kan de speler niet naar behoren. Als u DVD-Video-disks te maken, moet u de update DVD-video eerst downloaden van de website van Pixela Corporation. Deze update geeft je de mogelijkheid om video op te doen in een dvd, maar het werkt alleen met MediaBrowser 4 MediaBrowser neemt ook een lange tijd om een ​​nieuwe geheugenkaart in de camera te herkennen, vooral als de kaart video-bestanden van groot formaat bevat. Verwijder of plaats een nieuwe kaart, terwijl MediaBrowser wordt het lezen van het bestand.


Problemen of Music

Heeft u problemen toevoegen van muziekbestanden naar MediaBrowser 4 in een bepaald formaat, kan het nodig zijn om het formaat alvorens te veranderen. MediaBrowser 4 ondersteunt het MP3-bestand met variabele bitsnelheid (VBR), waar de bit rate veranderingen 'in de hele song. Dit levert een hogere kwaliteit geluid, maar ook een groter bestand. MediaBrowser 4 ondersteunt alleen MP3-bestanden met een constante bitsnelheid. De software ondersteunt WAV-bestanden tot 32 kHz, 44,1 kHz en 48 kHz stereo of mono.

Load Problemen

Everio MediaBrowser kunt u uw video's te uploaden naar sites als YouTube en Facebook. U kunt meer dan 15 minuten op YouTube geen video's uploaden als gevolg van beperkingen op de lengte van het bestand op de site. Verkorten van het dossier bij de selectie "Lengte" in het menu Movies Edit. Video-sharing sites kunnen ook het aantal video's die u kunt uploaden per uur te beperken. Als u andere problemen ondervindt opladen, geen gebruik van de optie van de beeldkwaliteit "live". Deze optie houdt in dat soms in conflict met het laadproces. Als u een website niet kunt laden, is software voor computerbeveiliging Everio MediaBrowser toegang tot internet te blokkeren. De meeste firewalls en beveiligingsprogramma's bieden de mogelijkheid om bepaalde programma's om toegang te krijgen tot het internet. Unlock MediaBrowser uit de lijst beperkte toegang en probeer het laden weer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha