Prince Charming 1st Verjaardag Ideeën

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 1, 2015 Admin Vakantie 0 0


Een eerste verjaardag is een mijlpaal in elke ouder of het kind het leven. Het kan spannend zijn (en soms een beetje 'overweldigend) voor uw kleine om zo veel vrienden, familie en collega's de kinderen te ontvangen in hun huis. Een thema prins, maar leent zich voor een aantal leuke activiteiten en decoraties u en uw gezin kunnen samen te stellen voor uw huis.

Decorations

Versier je huis met foto's van prinsessen en prinsen. Vind je ze vrijwel geen kinderen slaan of feest levering winkel. Maak ze helder en kleurrijk om de aandacht van de aanwezige kinderen aan te trekken. U kunt zelfs hangen slingers in de kleur van uw thema en knip foto's van paarden om naast de prinsen en prinsessen zetten. Zoek beeldje spel principes en zal staan ​​met een pop standaard voor een middelpunt of het faillissement van uw mantel. Buiten het bereik van kleine handen, dat wel.

Laat de goede tijden rollen

Jonge kinderen zullen niet veel gestructureerde spellen nodig hebt, zodat je kunt hechten aan andere activiteiten voor de duur van vrij spel. Koop een kasteel blok vastgesteld op The Village Blocksmith (zie bronnen) of een tent kasteel Playthings constructie (zie bronnen) voor bepaalde speeltijd thema. U kunt zelfs een boek lezen op de principes, volgt klassiekers de verkorte kinderen zoals Sneeuwwitje en Assepoester.


Cookware

Voor oudere gasten die kopjes en borden nodig hebt, kunt u de Disney-prinses thema-merchandise en vrij gemakkelijk te vinden. Deze hebben meestal een droomprins. U kunt ook een bril en producten ridder thema zo veel van deze "klassiekers" waren ridders prins charmings kopen.

Kostuums

Verkleed de jarige of het aanmoedigen van haar vrienden aan te kleden. Heb uw gasten kopen prins en prinses kostuums in speelgoedwinkels of kostuum winkels.

Tips voor een Eerste Verjaardag

Houd je verjaardagsfeestje kort (minder dan twee uur), en plannen een tijd dat u weet dat uw kind zal niet moe of prikkelbaar zijn. Aanbieding "adult food" voor ouders, zoals verfrissingen (kaas en crackers, broodjes, frisdrank, ijsthee, limonade), en "kind food" voor kinderen (goudvis crackers, appelsap, crackers, marshmallows of gesneden fruit).

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha