Primitieve Country Christmas Decorating IdeasLand favoriete stijlen zijn de redenen voor decoratie rond de feestdagen. Kerstversiering primitief land telt tot de meest voorkomende van alle landen decoreren stijlen. Deze stijl maakt gebruik van stukken van handwerk en droge voeding aan haar blik te krijgen. Daarnaast zijn veel gezinnen genieten van deze stijl van decoratie, want het geeft hen de kans om ambachten Kerstmis samen maken.

gesneden houten beeldje van de Kerstman

De Kerstman is als de mascotte kerst, en in primitieve landhuizen ingericht, wat betekent gesneden houten kerstman beeldje. U kunt deze stukken te kopen in een verscheidenheid van plaatsen, ook op het internet, in de grote doos winkels of zelfs in landen kerst bazaar. Zet ze samen in het midden van de tafel, samen met een aantal zelfgemaakte kerst kaarsen, en je hebt een kerst middelpunt goedkoop en origineel. Je kunt ze ook op de mantel, in de hoeken, of als u een trap de ingang van uw huis, zet een kerstman gesneden op elke schaal. Andere standbeelden van Kerstmis als sneeuwpoppen en rendieren ook gesneden bieden een mooi primitief land decoreren ideeën Kerstmis.

Ornamenten

Homemade zout deeg

Haal uw kinderen te betrekken in uw land primitieve versieren van Kerst ornamenten om zout deeg maken thuis. U en uw kinderen kunnen ornamenten vormige pasta kerstbomen, sneeuwpoppen, kerst bollen, kruisen, engelen, sterren knippen of kan uw eigen zijn. Zodra de ornamenten te drogen, kunt u ze schilderen met fel gekleurde kerst. Gebruik een stomp voorwerp zoals een oude schroevendraaier om punch in de ornamenten voordat ze drogen. (U kunt het lint draad door het gat op te hangen op uw boom.) Als u wilt dat de kleurrijke ornamenten helemaal door, voeg kleurstof, terwijl je aan het doen zijn de mix. (Zie Bronnen voor het recept).


bundel van kaneelstokjes en frames gedroogd fruit

Bands van Kerstmis die u op uw kerstboom, de open haard mantel en draai rond de reling geven uw huis dat land gevoel van Kerstmis. Om frames Kerstmis te maken, verzamelen landelijke gingham of satijnen lint --- --- en string noten op. Scheid de stukjes gedroogde vruchten, met bundels van kaneelstokjes die binden aan de band met de tape.

Hout Plaques Kerstmis

Kleine houten platen, met de hand beschilderd met kerst thema's worden standaard geleverd in veel huizen primitief ingericht. Het is niet nodig om hout te snijden om deze decoratieve elementen begeven; Echter, veel ambachtelijke winkels verkopen hout vormt de basis van hoe de bollen Kerstmis, sneeuwpoppen, kruisen, engelen, sterren en Santas. U kunt ze mee naar huis te nemen en te schilderen zelf.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha