Primer 5 trucs die u nog nooit eerder hebt gehoordJe hebt vlekken op je gezicht die je wilt camoufleren met make-up? Smeer je make-up en kijken onregelmatige zelfs voordat je naar het feest? Nou, als je kan betrekking hebben op de bovenstaande situaties, lezen van dit bericht kan helpen.

Make-up kan wonderen doen voor uw glam quotiënt doen! Willen weten 'het' een product dat u kunt geven een perfecte look? Nou, we hebben het over primer gezicht hier! Wilt u weten de vijf manieren die kan transformeren in een head-turner? Ga verder met uw bed!


Primer Biedt verschillende afwerkingen:

Als u kiest voor een gezonde look dauw of doffe huid klasse, kan een primer een touch toe te voegen aan je make-up. Ja, een primer gezicht heeft meer dan alleen het verhogen van de levensduur van uw make-up. Vandaag de dag, de supermarkt heeft een stortvloed van verschillende primer gezicht make-up om verschillende huidtypes en bieden ook verschillende afwerkingen make-up.

Primer gezicht zijn transparant, of kleur getinte moisturizer of drogen. Zij kunnen u helpen nep een gezonde gloed op je huid. En net zoals een stichting, moet u het fonds selecteren op basis van uw huidtype. Als uw huid droog is, dan moet je gaan voor de verlichting van roze primer, die de huid hydrateren en voegt een gezonde gloed. Als u pigmentatie op de huid, ga dan voor primer groenachtige gezicht om je huid onvolkomenheden te neutraliseren.

Maak een glad en zelfs Base:

U kunt kopen vaak een primer om ervoor te zorgen dat de make-up blijft voor lange uren. Maar wist u dat ze ook helpen om een ​​gelijkmatige en gladde ondergrond voor make-up te creëren? Ja, het hoofdbestanddeel van de primer gezicht polymeer op siliconenbasis. Deze siliconen helpen om vocht vast te houden en ook het water af te weren. Geen wonder dat het een populair ingrediënt in haar conditioners, serums en kroezen-strijders.

In een gezicht primer, silicone vult de poriën van de huid, vermindert het ontstaan ​​van rimpels, acne littekens, hobbels, rimpels en onvolkomenheden op de huid. Ja, het helpt vervagen al uw huid onvolkomenheden -net als een instrument van Photoshop voor het gezicht!

Minder is meer:

Ja, minder is meer! Het is niet noodzakelijk te bekleden het gezicht met lagen primer als basis. Een klein beetje blob van het product gaat een lange weg! Neem alleen een erwt-grootte bedrag en toe te passen op de probleemzones van je gezicht. Als je wilt om te gaan met een vette T-zone, vergrote poriën op de wangen of te verminderen roodheid op de neus - net masseer het product in de huid en genieten van de magie. Als je huid te droog is, dan kunt u een vochtinbrengende crème voor het aanbrengen van een primer gezicht.

Trakteer je ogen:

Als je van het gebruik van een enkel product op meerdere manieren, dan zult u genieten van deze truc. U kunt gewoon gebruik maken van je gezicht als een primer Primer oog. Dep een kleine hoeveelheid van de front-end rond de ogen en oogleden. Het fungeert als een product met een drie-in-één. Voorkomt make-up van vlekken, vervagen of kreuken absorberen overtollige olie. Het verzacht ook kraaien-voeten en tellers ook roodheid!

Boost je wimpers:

Men kan een primer voor wimpers gebruiken? Ja natuurlijk! Primer wimpers zijn een recente uitvinding voor dikkere, langere wimpers en voller. Je moet toepassen voordat het laden van de wimpers met zware lagen mascara. Deze primers versterken wimpers helpen bij kleine verspreide franjes en ook de conditie van de wimpers met hydraterende eigenschappen.

Dus, dit zijn de vijf trucs primer die elke diva stijl zou moeten weten!

Nu weet je waarom je make-up kit is niet compleet zonder een primer gezicht! Dus, waarom wachten? Ga je gang en een onmiddellijk te nemen! En wat is je favoriete gezicht make-up primer? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha