Pre-en postnatale oefeningen voor moedersZwangerschap aahhhhh !!!!! De ontpittergeklets van kleine voetjes op handen is en in de tussentijd organen van het lichaam aan het doen gymnastiek en regelgeving en bereidt om te bevallen. Dit wordt vaak gevolgd door slopende rugpijn en enkels en een algemeen gevoel van vermoeidheid en stress. Zoals ik ging door de hele rompslomp van deze kwesties voor en na de zwangerschap, geloof me ik nu nog steeds dat het kind is twee en zo verschrikkelijk ontmoedigd voelen, ik voel dat mijn pre en directe training na de zwangerschap heeft me geholpen om mijn kracht te houden en geestelijke gezondheid.

Er is al lang een stigma op zwangerschap trainingen vooraf, en terwijl ik niet pompend ijzer raden of probeer alle nieuwe dansen zou ik een goed afgeronde training te bevelen. Eerst een woord van voorzichtigheid dat elke training door de dokter en hij moet worden overeengekomen/zij moet een schone chit geven voordat u begint met een pre of post workout. Mijn dokter gaf me het startsein tijdens de zwangerschap en na de zwangerschap na 8 weken. De trainingen worden begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Iedereen die werkt moet naar je lichaam en hydrateren luisteren. Dit betekent dat zelfs als je het gevoel dat een positie of een training, niet met u eens zijn dan moet je naar je lichaam luisteren en niet hetzelfde betast. Er zullen een paar steken hier en daar te zijn, maar geloof me het is het waard. De twee beste workouts ik deed waren water oefeningen en yoga.


Pre Natal Oefeningen:

Er zijn veel voordelen aan het net uit bed of bank en omarmt elk soort oefening. Ik heb geconstateerd dat regelmatig water-aerobics en yoga heeft me geholpen om de stijfheid los in mijn lichaam. Ik wil graag met de instructeur te spreken en ze zou mijn opleiding aan te passen rond mijn pijnlijke rug en kuiten. Regelmatige lichaamsbeweging hield ook vochtophoping op de baai. Ik voelde me vooral zo cool om uit te gaan en de interactie met andere zwangere moeders. Ik pakte ook veel tips en product reviews schattig (Probeer benen kindje .... Zo schattig). Het beste deel is de toevoer van zuurstof en endorfines die echt zette me in een goed humeur en maakte me een beetje 'meer naar de golgappas honger zou ik later te eten ... Ik weet dat het niet gezond, maar zijn toestemming.

Hieronder zijn enkele van de oefeningen pre natale:

a. Oefeningen van het water:

We wegen minder in water en worden goed opgevangen in het water, net als de kinderen zullen worden opgenomen in de embryozak. Water oefeningen zijn zacht voor de knieën en voeten al omgaan met de belasting van ons lichaam bloeiende. Water oefeningen beginnen met de warming-up van stromend water en lopen, gevolgd door een reeks oefeningen die je armen en benen te strekken. De rustgevende water verzacht pijn en de duik in het water voelt u zich echt vers.

b. Prenatale Yoga:

Zen .... Dit is het gevoel van totale ontspanning en rust, dat afkomstig is van prenatale yoga. Een woord van waarschuwing - niet betast elke asana op je buik en niet te veel. Prenatale Yoga is nuttig als het bevat rustgevende chants en mantra's die goed zijn voor de baby in de baarmoeder het luisteren bent en yoga is perfect voor het werken op de knooppunten in je lichaam. Een verwarming wordt gevolgd door asana's voor het strekken, als de duif poseren. Sluit je ogen en enjoy..the vrede zal van korte duur zijn. Eigenlijk is deze yoga kan worden omschreven als genieten van een stukje pure chocolade dat is, met de ogen gesloten en sloooowly. Ademhalingsoefeningen geleerd hier zal u helpen om uw ademhaling te controleren tijdens de bevalling.

Bericht Natal Oefeningen:

Hieronder staan ​​de postnatale oefeningen in vorm te blijven:

a. Oefeningen van het water:


Postnatale oefeningen in het water zijn enkele van de oefeningen makkelijker. Een groen licht van de dokter en je bent klaar om te gaan. Water oefeningen postnatale zal strenger zijn en zal ernaar streven om de hartslag voor versteviging en gewichtsverlies te verhogen. Een effectief dieet en een strenge training zal leiden tot meer snel gewichtsverlies, terwijl ze zacht voor je wat leidt tot goede tonic na wordt uitgerekt als een elastiekje.

b. Postnatale Yoga:


Kan meer zeggen dan kunt u ? Dit is de beste tonic voor elke nieuwe moeder van de geboorte. Stel je een donkere kamer en zonder kinderen knutselen met ontspannende muziek en zichzelf contorting in verschillende posities ... .Ummmm Bliss ... Beter dan niets postnatale yoga omvat Kegel oefeningen. Deze oefeningen helpen om de spieren gespannen tijdens de zwangerschap en de bevalling te versterken. Kegel oefeningen voor de bekkenbodemspieren zijn vrouwelijke en zal ervoor zorgen dat u geen last heeft van incontinentie geen levering plaats.

Luister naar je lichaam en doe wat je moet ... Het omarmen van deze cultuur zal de zwangerschap te maken en de zwangerschap veel beter plaatsen en hey die het niet erg passend in stijlvolle kleding zo snel mogelijk en roepen alle mannen voor een avondje. Ik weet dat ze zijn grotendeels er vanwege mijn opleiding regime, hoe zit je?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha