Prachtige rode en zwarte oogmake-up - Stepper Met ImageVerlangen om iets vet en levendige proberen? Heb je ooit rood geprobeerd voor je ogen? 'In geval van twijfel, draag rood' is een klassieke verklaring voor de lippen. Maar we kunnen ook brengen het vet rood voor onze ogen? Waarom niet? Laten we proberen iets uitdagend! Rood is een intense kleur voor de ogen en wanneer deze is gekoppeld met zwarte, kan het veranderen in een verrassende combinatie. Wens om een ​​truc van het oog te leren met gewaagde rode en zwarte? Dit zal een geweldig oog make-up voor de rode en zwarte te zijn.

Rode en zwarte oogmake-up Uiterlijk:

Dus laten we beginnen met de tutorial!


Stap 1:

Begin met het aanbrengen van een oog primer om kreuken te voorkomen en te verplaatsen oogschaduw. Dan trek je een vleugel buiten de buitenste hoek van het oog om de illusie van een lijn die de onderste wimperlijn om de wenkbrauwen te creëren. Gebruik een romige kohl voor deze stap omdat het zal helpen bij het eenvoudig mengen en smeren de kohl laat. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Lotus Herbals Creamy Kajal in Black. Het is het beste om een ​​plakband te gebruiken als leidraad voor deze truc, want het zal bijdragen aan het creëren van een sterke vleugel en zal de make-up in de ogen te houden.

Stap 2:

Gebruik vervolgens een borstel of kwast-type potlood om de kajal naar binnen zachtjes smelten in de richting van de ogen. Gebruik zachte bewegingen en heb je oog niet trekken. Hier heb ik gebruik gemaakt van de smudge kwast Colorbar voor deze stap. Vervolgens stelt de kajal romige vuile met een mat zwarte oogschaduw om kreuken van oogschaduw te voorkomen. Hier heb ik de Kryolan matte zwarte oogschaduw.

Stap 3:

Kies rode oogschaduw levend en levendig van uw keuze, die zouden kunnen worden in een satijn afwerking, mat of glans. Zoals ik wilde de oogmake-up enigszins zacht zijn, heb ik gebruik gemaakt van een matte rode oogschaduw. Begin toepassing van oogschaduw over ooglid in kleine strelende bewegingen. Niet vegen het weg als de kleur zal vervagen en de intensiteit van de kleur te verlagen. Plaats de kleur van de oogschaduw over het hele ooglid limiet in plooi van het ooglid. Hier, ik gebruikte de Claire Eyeshadow in 050

Stap 4:

Breng een medium bruine oogschaduw in mat formule om het buiggebied van de ogen. Deze stap is belangrijk om de hele look oog make-up omdat het zal helpen om een ​​soepele overgang van de kleuren van zwart tot bruin te creëren, het geven van een blik op de zachte smokey eye make-up. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Dag van Elf op oogschaduw palet Beach voor de middellange matte bruine oogschaduw.

Stap 5:

Neem een ​​zachte borstel mengen en wegsmelten alle oogschaduw voorzichtig toegepast. Hier heb ik gebruik gemaakt van de taps toelopende mengen borstel Oriflame. Gebruik korte cirkelvormige bewegingen om de schaduwen langzaam vervagen om een ​​zachte smokey kijk dan niet harde randen of lijnen.

Stap 6:

Neem nu dezelfde matzwarte oogschaduw gebruikt in de vorige stap en toe te passen op de buitenste hoek van het oog en ook de buiging gebied om de ogen beter te definiëren. Hier nogmaals gebruikt de Kryolan mat zwart oogschaduw. Als de fusie leidde vervagende schaduw rode ogen, kunt u nogmaals strelen de oogschaduw in het midden van het ooglid om het er levendig en helder.


Breng daarna de ogen dik of dun, afhankelijk van uw voorkeur. Want ik wilde een dramatische look te creëren, heb ik gesolliciteerd een dikke lijn, gevleugelde uit. Hier, ik gebruikte de Kryolan zwarte vloeibare eyeliner.

Stap 7:

Dan gelden dezelfde zwarte en rode oog make-up oogschaduw eerder gebruik gebruikt voor de onderste wimperlijn van je ogen. Dit biedt een evenwichtige look voor oog make-up. Dan de vacht van de waterlijn met Kajal de voorkeur aan de ogen beter te definiëren. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Lotus Herbals Kajal in Black. Breng daarna de vereiste hoeveelheid mascara op de blik oog make-up voltooien.

En je bent klaar! Probeer deze levendige en gewaagde oog make-up en laat ons weten hoe het eruit zag.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha