Prachtige Eye Make-up Inspired By Griekse godin - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sIk begrijp echt niet wat het is in Griekenland? Alles ziet er zo mooi en majestueus over hen! Hoewel ik ben er nog nooit geweest, maar ik heb een miljoen keer gehoord door vele mooie Griekse vrouwen in de Griekse mythologie. Wie weet ooit Helen van Sparta, de mooiste vrouwen ter wereld. Al bekend om hun kracht, gratie en etherische schoonheid!

Griekse godinnen staan ​​bekend om hun natuurlijke schoonheid en verfijning! Ze hebben prachtige olijfkleurige huid teint als lichte vormen van het perfecte lichaam. Het is de moeite waard om hun oog make-up Griekse proberen en echt hun leven voor een keer! Maar, na te denken over hoe je de look te bereiken? Geen zorgen te maken, want we brengen u een prachtige en dramatische Griekse goddess- geïnspireerd oog make-up les 8 eenvoudige stappen. Zo, nu is het tijd voor u om wakker te worden de zintuigen innerlijke godin.


Griekse Godin Eye Make-up Tutorial:

Laten we eens een kijkje nemen op de geleidelijke Griekse godin oog make-up les:

Stap 1: verbergen en creëren de illusie van Deeper sets bezienswaardigheden

Breng een goede oogcrème gebied boven en onder de oogleden te hydrateren zones. Hier, gebruikte ik de Banjaras Under Eye Cream. Breng nu een concealer om donkere kringen te verbergen mier en til de huid rond de ogen. Hier gebruikte ik de concealer Kryolan Derma Camouflage. Gebruik een poederdoos, die transparant of gekleurd om de betovering te stellen om kreuken te voorkomen.

Het is gemaakt met verstoppertje. Nu beginnen we de oogmake-up. Neem een ​​saaie bruin-oranje oogschaduw en breng het aan de vouw van je oog. Dit zal dimensie toe te voegen en brengen van uw vouw gebied om de illusie van diepe ogen geven als Griekse vrouwen. Hier, ik gebruikte de Kryolan Blush in Mocha als oogschaduw.

Stap 2: Mengsel buigen zone nog steeds voor een zachte door Eye

Neem een ​​matte bruine oogschaduw, dat is 3 tinten donkerder dan je huidskleur. Toepassen in bochten iets zwaarder dan de vorige fase. Dit kan gemakkelijk worden bereikt met een borstel mengen zacht en imiteren een beweging zachte wisser. Breng nu een donkere matte bruine oogschaduw verder te verdiepen over het gebied plooi van je ogen. Neem een ​​blending borstel schoon te maken zonder oogschaduw en mix de vouw gebied opnieuw. Dit helpt om harde randen te verwijderen en geeft een zacht blik aan de ogen. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Dag van Elf op het Strand voor oogschaduw palet oogschaduw matte medium en donker bruin.

Stap 3: Breng Shimmery gouden oogschaduw

Breng een glinsterende, glinsterende gouden oogschaduw basis in het centrum van het ooglid. Deze base zal fungeren als middel om de oogschaduw nadien toe te passen houden en maakt het helderder verschijnen. Hier gebruikte ik Maybelline Color Tattoo schaduw van goud Stoute.

Stap 4: Get A Maximale intensiteit van de kleur op de oogleden

Solliciteer geel goud oogschaduw shimmer afwerking boven de basis oogschaduw crème die wordt toegepast in de vorige stap. Het is beter om te bleke of lichtere gouden oogschaduw te vermijden omdat het niet een inspirerende kijk makeup Griekse geven. Toepassing oogschaduw in streelde moties om maximale kleurintensiteit te verkrijgen. Begin met de binnenste ooghoek en stop toepassing oogschaduw in het midden van het deksel. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Lakme in Tanjore Rush voor geel goud glinsterende oogschaduw.

Stap 5: verzachten de Color Eyeshadow

Gebruik een zachte borstel mengen en verzachten van de rand van de gouden oogschaduw met bruine oogschaduw eerder toegepast.

Stap 6: Maak Gevleugelde Eye Effect

Neem een ​​zwarte vloeibare eyeliner en beginnen met het tekenen van een dikke winged eyeliner. Teken de lijn van de ene hoek naar de innerlijke oog naar de buitenste hoek van je oog, het creëren van een vleugel wees. Hier, ik gebruikte de Kryolan zwarte eyeliner. Vervolgens langs de onderste wimperlijn en waterlijn met een zwarte kohl potlood romig. Breng een lichte champagne highlighter schaduw op het gebied wenkbrauwen om de ogen te benadrukken. Hier, ik gebruikte de links Revlon oogschaduw schaduw van zand.

Stap 7: Maak A Fish Tail Shape Eye

Neem dezelfde oogschaduw geel goud met een schuine oogschaduw borstel. Nu langs de onderste wimperlijn in een zeer dikke en de vleugel naar buiten om een ​​fishtail vormige eyeliner look te creëren.

Stap 8: Maak de look fishtail

Gebruik dezelfde zwarte eyeliner en volg de onderste wimperlijn gebruik kohl. Maak vervolgens een klein driehoekje omlaag en vul compleet de vissenstaart eyeliner vorm van look.

En je bent klaar!

Het is niet super gemakkelijk om een ​​Griekse godin oog make-up ideeën in 8 eenvoudige stappen te volgen? Als u wilt deze look te proberen, maar ze zijn er zeker om de intense dramatische winged liner brengen, verander het dan naar een eenvoudige blik eyeliner om deze look truc rocken.

Probeer het en voel je vrij om uw commentaar te delen in het opmerkingenveld.

Artikelen niet te missen:

  • Egyptische koningin Geïnspireerd Makeup Tutorial Eye - Met gedetailleerde stappen & Pictures
  • Vlinder Inspired Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto's
  • Val Geïnspireerd Eye Make-up Tutorial met gedetailleerde stappen en foto's
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha