Prachtige Eye Make-up Color Block - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sEen van de heetste trends in make-up, nagels en aankleden dit seizoen is de kleur-blocking. Het concept is eenvoudig maar effectief. Kleur geblokkeerde oog make-up is vet en levendig. Het is eenvoudig te maken, maar het kan moeilijk te bereiken zijn als niet de juiste manier gedaan! Zo, hier ben ik met een kleur blok geïnspireerd oog make-up look hoofd-draaien. Ja, het is een beetje 'eigenzinnig, maar dat is wat creativiteit is alles over, toch? Dus, bent u klaar om een ​​prachtige look met de kleur van het blok te creëren? Volg gewoon deze gedetailleerde tutorial en je zult goed om te gaan!

Color Block Eye Make-up Tutorial Uiterlijk:

Wil je de truc van de kleur blok ogen kijken leren? Volg de onderstaande instructies:


Stap 1:

Start hydrateren de tere huid rond de ogen om de huid voor het oog make-up voor te bereiden. Kies een oogcrème en dot onder je ogen en dep de huid. Dan, neem een ​​concealer met uw vingers of een concealer kwast plat om donkere kringen te verbergen. Als u een zeer diepe pigmentatie onder je ogen, is het het beste om een ​​concealer gebruiken voor het aanbrengen van concealer. Gebruik vervolgens een poederdoos los en stel de concealer om te voorkomen dat vlekken of plooien van de eerder toegepaste producten.

Bevestig een lint cello in de buitenste hoek van de ogen door het aansluiten van een denkbeeldige lijn die de onderste wimperlijn van je ogen verlengt. Deze tape zal fungeren als een gids voor de oog make-up en zal ook het creëren van een vleugel aan de buitenste hoek van de ogen wissen. Neem dan een heldere rode schaduw matte ogen en trek een verticale lijn in het midden van je ooglid gebied. Ik gebruikte een rode oogschaduw palet oogschaduw Elf 144 voor deze stap.

Stap 2:

Kies vervolgens een rode kohl of een lipliner en bedek de buitenste helft van het ooglid. Deze stap mag niet zo schoon als we bramen op een later tijdstip. Het is beter om een ​​romige formule te gebruiken voor deze stap omdat het zal helpen bij het eenvoudig mengen en uitsmeren van het product. Ik gebruikte de lip potlood Lakme in rood voor deze fase.

Neem dan een scrub borstel of kwast-type potlood om voorzichtig de scherpe kantjes er achtergelaten door de coating in de vorige stap. Trek niet aan je ogen, maar maken gebruik van zeer lichte druk om de coating smelten, het beperken van de lijn in de plooi van het ooglid. Het verdient de voorkeur de buitenrand van het oog make scherp en schoon voor het verkrijgen van een geometrische vorm van oog make-up handhaven. Ik gebruikte de borstel om Colorbar Smudge eyeliner mengen om dit recht stap te krijgen.

Dan, neem een ​​matte rode oogschaduw en breng het over de vlekken rode jas. Selecteer de oogschaduw in een platte borstel en dep op kajal voor maximale kleurintensiteit. Ik koos voor dezelfde oogschaduw mat-rood van Elf 144 oogschaduw palet voor deze stap.

Stap 3:

Neem dan een potlood blauwe ogen en breng het aan de binnenste helft van het ooglid. Ik gebruikte het potlood Tips en tenen blauw oog. Zachtjes vlekken laag en kobaltblauw matte oogschaduw op.

Stap 4:

Gelden dezelfde saaie blauwe en rode oogschaduw aan de onderste wimperlijn, zoals aangegeven in de afbeelding.

Stap 5:

Vervolgens met een vloeibaar zwarte eyeliner en een L-vormige omgekeerd in het midden van het ooglid. Lijn uw ogen dun of dik volgens uw voorkeuren. Ik creëerde een dramatische gevleugelde eyeliner tot uitbreiding van de bovenste wimperlijn aan de buitenkant. Breng vervolgens mascara om de look oog make-up te voltooien. Ik gebruikte de eyeliner Kryolan en Loreal miljoen Lashes Mascara voor de perfecte look.

En daar heb je het, een raar kijken om te gaan met de trend van dit seizoen! Dit is niet eenvoudig mee te nemen, maar als je adventure game, om te dragen aan een partij de nacht en als mensen vragen naar een antwoord 'Ik geloof om in harmonie met de nieuwste trends. Binnenkort zal je vrienden zijn naar het voorbeeld! Probeer het!

Het was dit blok kleur make-up ziet er interessant? Willen proberen? Welke kleren denk je dat integreren deze trend kleur blok? Deel uw ideeën met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha