Prachtige Chinese Eye Make-up - Tutorial Stap voor stap met foto'sKijkend naar onze reflectie in de spiegel, dag na dag kunt krijgen saai, het maakt niet uit hoeveel je van elkaar houden! Er is een goede reden waarom kinderen graag aankleden te spelen. Wij volwassenen doen ook en we noemen het bedriegen! Maar waarom zouden we proberen hetzelfde trucje al jaren? Als u op zoek bent naar iets fris en anders dit seizoen proberen, graag een truc van de ogen van China proberen? Chinese vrouwen staan ​​bekend om hun uitgebreide oog make-up en fijne gelaatstrekken. Nu kunt u proberen dezelfde look zonder de uitgaven van uw hard verdiende geld in een dure salon. Deze truc werkt in de meeste vormen van de ogen en de oogschaduw kleuren kunnen worden geoptimaliseerd om uw voorkeuren. Deze stap voor stap tutorial zal u helpen om het beste van oog make-up Chinese krijgen.

Chinese Eye Make-up Tutorial:

Laten we beginnen met de Chinese oog make-up les!


Stap 1:

Verberg donkere kringen met een concealer zwaar. Deze stap til de oogmake-up en geven een definitie sterker. Hier, ik gebruikte de Kryolan Derma Camouflage Concealer te verbergen en te verlichten mijn donkere kringen.

Stap 2:

Vervolgens, we vooruit naar het oog make-up. Vul uw ooglid met romige kohl kaal. Deze stap helpt om het gebied van het ooglid verlichten en de pigmentatie verbergen. Als u nog meer rechtvaardige oogleden, dan kunt u overslaan. Deze stap moet niet zo schoon zijn als we later zouden vlekken. Breng dan een zacht wit of zilver schaduw shimmer oog over het gehele ooglid gebied. Hier heb ik gebruik gemaakt van een lichte zilveren oogschaduw palet oogschaduw op de dag Elf Beach.

Stap 3:

Solliciteer half mat hete roze oogschaduw aan de vouw gebied en voorzichtig mengen out. Niet over blend als wij proberen te krijgen een kijkje sterker vouw. Hier, ik gebruikte de Lakme Eyeshadow in Roze knipoog.

Stap 4:

Breng een crème kleurpotlood kohl kaal aan de waterlijn van je ogen. Deze stap helpt om de illusie van grotere ogen en voller maken. Hier gebruikte ik kohl oogpotlood Oriflame in de schaduw naakt. Volg deze met een pruim paarse tinten toegepast op de buitenste hoek van de ogen. Zachtjes mengen met de roze oogschaduw. Ik gebruikte de oogschaduw palet Lakme in Tanjore Rush om die perfecte look te krijgen.

Stap 5:

De gevleugelde kijken sterk is de meest dominante in het oog make-up Chinees. Om die blik te krijgen, om een ​​oude plaat te gebruiken om de buitenste vleugel van het oog-vormige schuine lijn te verbergen. Gebruik dezelfde corrector, die werd gebruikt in de ogen hieronder.

Stap 6:

Teken een sterke schuine lijn die de buitenste hoek van het oog naar het midden met elkaar verbindt. Ik gebruikte de Kryolan Liquid Liner in Black op deze dramatische gevleugelde lijn te creëren. De hoek van deze eyeliner kan worden veranderd om aan te passen uw oogvorm, maar altijd onthouden om een ​​scherpe hoek te houden om een ​​Chinees tintje te bieden.

Stap 7:


Teken een kleine puntige einde aan de binnenste hoek van het oog met dezelfde zwarte eyeliner gebruikt in de vorige stap.

Stap 8:

Solliciteer valse wimpers en krul je wimpers met mascara om de look Chinese oog make-up te voltooien.

En je bent klaar! Het was niet gemakkelijk om dit nieuwe oogmake-up Chinees in slechts 8 stappen te krijgen? Als je die mooie Chinese modellen, zal het zeker de tijd nemen om te geloven dat je dezelfde look met minimale inspanning kon krijgen, toch?

Verander de manier waarop je kijkt niet altijd plastische chirurgie! Breng het kind in u en geniet van een aantal 'verkleden' met deze Chinese tips voor oog make-up. Het eindresultaat zal allesbehalve geweldig zijn!

Ik hoop dat je deze tutorial genoten. Probeer het niet thuis en deel uw ervaring met ons in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha