PowerMac G4 TipsDe PowerMac G4 was een lijn van computer producten verkocht door het bedrijf en Apple Macintosh 1999-2004 gekenmerkt PowerPC microprocessors, en liep het besturingssysteem OSX Tiger en OS9 besturingssysteem bekend als Panther. Ze zijn computer tower desktop, en de snelheid variëren van 857 MHz tot 1,25 GHz processors.

General Cleaning Tips

U kunt uw computer schoon te houden door te investeren in een spuitbus met perslucht vaak (algemeen bekend als de computer stofdoek). Spuit kleine barst geconcentreerd in de stoffige spleten, zoals ruimtes tussen de toetsen op het toetsenbord. Periodiek reinigen van alle oppervlakken van de computer schoon met een zachte, vochtige doek. Als u nodig hebt om het glas van het beeldscherm van uw computer schoon te maken, doe dit dan met een zachte, niet-pluizende doek of een handdoek van commercieel beschikbare monitoren. U kunt een commerciële glasreiniger gebruiken als goed, maar zorg ervoor dat het glas schoon te vegen.

Algemeen Hardware Onderhoud Tips

Plaats de toren van de PowerMac in een ruimte met een matige temperatuur (65-85 graden F). Laat de ventilator aan de basis van de toren veel computerruimte te blazen naar de computer oververhit raakt. Zet de monitor uit wanneer deze niet gebruikt om de integriteit van het scherm te behouden. Stel uw computer naar de slaapstand wanneer ze niet in gebruik zijn, zodat de harde schijf om te draaien naar beneden. Houd alle vormen van vloeistoffen uit de buurt van uw computer, zoals vloeibare kan computeronderdelen zeer snel na een val te vernietigen. Tijdens onweer dient u de computer uit de muur. Gebruik een schermbeveiliging wanneer het scherm van de computer is ingeschakeld voor langere tijd zonder activiteit.


Periodiek onderhoud

Om de functionaliteit van het systeem te behouden, is het belangrijk onderhoudsroutine binnen OSX. Elke maand moet je schijfbevoegdheden herstellen door te gaan naar "System Tools"> "Disk Utility". Apple computers hebben geen ingebouwde disk defragmentatie, maar er zijn verschillende beschikbaar die goed te gebruiken om de harde schijf te defragmenteren om de 6 maanden zijn.

opnieuw formatteren van de harde schijf

Als uw computer zeer traag is, kunt u de harde schijf opnieuw te formatteren om helemaal opnieuw te beginnen. Om dit te doen, eerst een back-up van al uw documenten, programma's en gegevens die u wilt bewaren, zoals het opnieuw formatteren van de harde schijf zal alles wissen. Als u de computer met de OSX installatie-cd in het schijfstation te beginnen, kunt u "Opnieuw installeren OSX", die u door de stappen die nodig zijn om de vaste schijf opnieuw te formatteren selecteert. Als alternatief kunt u naar "System Tools"> "Disk Utility" en klik op "opnieuw formatteren van uw harde schijf."

Veel andere kleine praktijken kunnen helpen om uw computer soepel, maar je kunt investeren in een applicatie van derden zoals de cocktail om te zorgen voor al die troep.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha