Positief advies denkt: 10 STAPPEN VOOR MEER 'optimistische en positieve YOUPositief advies denkt: 10 STAPPEN VOOR MEER 'optimistische en positieve YOU

Hoe om positieve gedachten te denken? Wanneer u wordt getroffen door een aanval van slecht nieuws, kan het moeilijk zijn om een ​​optimistische kijk op het leven te nemen en soms zinken we in een spiraal van negatief denken dat we denken dat altijd het ergste. Om te keren deze negatieve trend kan worden gedaan, echter, en u kunt beginnen met het goede dat bestaat om je weer te zien. Neem een ​​kijkje op deze 10 stappen om weer op een positieve spoor en het creëren van een nieuwe positieve u:

1. Denk aan het leven als een reis. Een reis waard!

Een reis is een avontuur dat gevuld is met het onverwachte, en zo is het leven. Net als op een reis, zal er periodes van bergop als bergaf kustvaart, maar het einde van het, zal de reis de moeite waard zijn geweest.


2. Vertragen, open je ogen en beginnen om kleine dingen in het leven te merken

Haasten door het leven, haasten van de ene naar de andere brand, zul je nooit de kans om te genieten van de eenvoudige dingen in het leven. Vertragen een beetje 'en geven u de kans om te genieten van de eenvoudige genoegens van het leven, zoals muziek, eten en lezen, en u eraan herinneren dat alles is niet zo slecht als je zou denken.

3. Wees vriendelijk en goed voor anderen te doen

Het is een wetenschappelijk bewezen feit dat mensen die goede dingen doen voor anderen om veel gelukkiger dan degenen die dat niet doen worden. Helpen waar je kunt en bereiken voor mensen in nood, en je zal beter over jezelf en meer over het leven als geheel voelt.

4. Begin uw dag op de juiste voet, op een positieve noot

Als je laag voelt, zodat de ochtend kan de slechtste tijd van de dag, als negatieve gedachten overspoelen je geest. Neem de positieve stap om de dag te beginnen met het maken van een lijst van dingen die je dankbaar voor zijn en de dingen die je kijken ernaar uit om. Vergrendel de negatieven met de positieve punten, zodat de positieve stemming bij je blijven gedurende de dag.

5. voeden zich met andere mensen optimisme en positiviteit

Positief denken is een gewoonte die gemakkelijk kunnen worden verzameld. Omring jezelf met positieve, vrolijke mensen en boeken lezen van positieve rolmodellen uit de geschiedenis. Hoe meer je hoort en leest de positiviteit van andere mensen, hoe meer je zal beginnen te optimistisch te voelen.

6. Wordt fysiek actief en oefenen springen van vreugde elke ochtend

Het laatste wat je wilt doen is thuis zitten en piekeren over uw problemen. Eruit te komen en te gaan voor een wandeling of lid worden van een sportclub om wat oefening krijgen. Een andere eenvoudige truc over hoe om te beginnen met een goede en positieve gevoel is om te oefenen springen van vreugde op een regelmatige basis, elke ochtend, bijvoorbeeld. Oefening zal niet uw problemen weg te gaan, maar het zal endorfine vrij in je lichaam, dat verheffen uw stemming en helpen u efficiënter omgaan met problemen.

7. Maak een bewuste beslissing om negatieve gedachten te stoppen, gewoon niet te merken

Je hebt veel meer controle over zijn geest, dan je denkt en je kunt onmiddellijk te stoppen met de negatieve gedachten. Praktijk bewust te vertellen dat u zich niet negatief denken en beweeg je gedachten in iets positiever. Het lijkt misschien onmogelijk, maar proberen, met de praktijk, het echt kan werken.

8. Stop catastroferen, omdat uw ergste angsten zal waarschijnlijk nooit gebeuren

Niet altijd denken het ergste dat kan gebeuren, omdat je waarschijnlijk niet. Herinner jezelf hoe vaak je dacht dat het ergste en het nooit echt gebeurd is. Denk in plaats van de best mogelijke resultaten in elke situatie.

9. Zorg ervoor dat u de dingen die je gelukkig maken doen en vergeet niet om plezier te hebben

Maak wat tijd om dingen die je gelukkig te maken. Nieuwe dingen te proberen en neem het op nieuwe uitdagingen, zodat de dingen die je ongelukkig maken is niet een mensenleven. U kunt uw zelfvertrouwen en optimisme te bouwen door ervoor te zorgen dat u de tijd mogelijk te maken, gewoon, voor de lol.

10. Herwin je gevoel voor humor en leren om te lachen om jezelf

U kunt het leven lijken veel beter door te leren om te lachen en te leren lachen om jezelf. U kunt uw gevoel voor humor het lezen van grappige boeken en kijken comedy op televisie te stimuleren. Mensen die leren om meer te lachen bleken te zijn tot een derde meer positieve dan degenen die dat niet doen. Die grote medicijn voor te schrijven!

Elke andere tips over hoe om meer optimistische en positieve geworden?

Voel je vrij om uw suggesties en gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha