Plotselinge dood veroorzaakt 10% van de sterfgevallen in SpanjeHartstilstand of plotselinge dood meer doden dan borstkanker, longkanker en aids samen. De hartritmestoornissen kan iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke conditie. Het is daarom belangrijk om te weten de realiteit van dit belangrijke gezondheidsprobleem in staat om effectief te voorkomen.

E 'bekend dat plotseling dood treft één op de 2.000 mensen in Spanje het jaar, dus het is een belangrijke oorzaak van de dood; ongeveer 10% van de sterfgevallen die voorkomen in ons land kunnen worden aangemerkt als plotselinge dood.


Het plotseling dood beïnvloeden aantal ogenschijnlijk gezonde individuen en doodsoorzaken bij patiënten met myocardiaal infarct, dit in 4 van de 10 schoten.

Hij vertelde ogenschijnlijk gezonde mensen die tot nu toe hebben laten zien tekenen van de mogelijkheid om hart-en vaatziekten hebben. Het voorkomen van plotselinge dood is hetzelfde als voor acuut myocardinfarct wordt voorzichtig niet te roken, het hebben van een gezonde levensstijl, lichaamsbeweging, eet gezond, zorg cholesterol, suiker en hoge bloeddruk.

In de afgelopen jaren is er een keerpunt in de westerse wereld in het aantal opnames door middel van preventie geweest.

Mensen die een plotselinge dood hebben geleden, maar werden gered dankzij het hebben van een hand automatische defibrillator, zeggen ze in een aangename locatie in de beroemde tunnel waren. Patiënten die het gevoel van een reis moest naar een onbekende plek, maar het was niet vervelende situatie.

Tijdens myocard voelt zich sterk en onderdrukkende pijn op de borst die gepaard gaat met verlies van bewustzijn.

Een defibrillator is een apparaat dat een elektrische schok aan de borst van de patiënt levert en achteruit de situatie die ventriculaire fibrillatie veroorzaakt, herstel van de normale hartritme te hebben nog steeds zijn functie en vervolgens naar bloed en zuurstof te pompen naar de hersenen. Ja, er is een defibrillator bij de hand wanneer iemand ventrikelfibrilleren, gemiddelde overleving; Als het betekent niet dat de dood van de patiënt.

Ze moeten defibrillators er brandblussers hebben; is een apparaat dat niet vereisen speciale behandeling, omdat dezelfde apparatuur rijdt de stappen die moeten worden bereid en dat iedereen met een training in ongeveer 10 minuten kan worden gebruikt. Gelukkig beginnen met de installatie van AED's in alle openbare plaatsen


(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha