Plekken om te hangen in Sherman, TexasSherman is een stad gelegen op 60 mijl buiten Dallas, Texas en is de thuishaven van een breed scala aan entertainment, recreatie-en eetgelegenheden. Er zijn 16 restaurants die Amerikaanse grill barbecue en de traditionele gerechten te bieden in het zuiden, samen met Mexicaanse restaurants, Italiaanse en Aziatische. Voor degenen die graag een live show bij te wonen, zijn er een verscheidenheid van theaters. Een bingo hal kan entertainen mensen met een competitiedrang en een tennisbaan en golfbaan bieden iets voor de meer energieke.

Bar box office taken; kostuums en rekwisieten; en het reserveren van kaartjes.

De Chrystal Opry House at Melody Ranch (chrystalopryhouse.com) biedt optredens van live muziek spelen bluegrass, zuidelijke gospel en country muziek.


Recreatie

Er zijn meer dan 20 plaatsen geschikt voor recreatie in Sherman. Volwassen burgers wenst te bezoeken Flamingo Bingo (flamingobingo.net) op Texoma Parkway. Games zal worden gehouden donderdag tot en met zondag met specials aangeboden het hele jaar. Degenen die iets meer energie willen, kunnen een reis naar het Four Seasons Tennis Club (geen website, Highway 4801, Sherman, 903-868-9572) te nemen en testen hun dienst of pot een aantal ballen bij Cedarbrook Golf Center (geen website; 5901 Zuid-Amerikaanse Highway, Sherman, 903-868-2767). Tieners kunnen gaan voor een bezoek aan de hot spot voor Teens Center (geen website; 2310 Noord Travis, Sherman, 903-892-5994) en hebben een keuze van arcadespellen, pooltafels en console games te spelen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha