Piraat Puppet Art ProjectsPiraat Puppets kan gebruikt worden om de originele komedies reciteren dat studenten schrijven, of om te illustreren een klassiek verhaal als Peter Pan. Piraten kunnen kort, lang, dik of dun zijn. Ze kunnen boos of dom. Laat de studenten ontwerpen enkele piraten en schrijf een beetje 'van informatie over hen; als piraten en attributen. Als klasse, schrijf een poppenkast inclusief alle verschillende soorten piraten vertegenwoordigd.

Popsicle Stick Pirate Puppets

Gebruik ambacht sticks, pijpenragers en voelde of de bouw van papier en lijm om poppen van de piraten te maken. Leg een borstel op de tafel. Plaats de ambachtelijke stok in het midden van de borstel naar boven. Buig de pijpenrager rond om hem op de ambachtelijke stok houden. Plak een hoofd, lichaam, laarzen en andere accessoires voor het lichaam ambachtelijke stok.
Vergeet niet de piraten hoeden en zwaarden. Na het lijmen van al deze bouw papier of stukjes vilt voor ambachtelijke stok, voeg een karton ondersteuning of gevoeld om te helpen houden de stukjes op hun plaats.

Pirate Puppet Silhouette

Maak piraat marionet silhouetten van zwarte karton. Piraat formulieren zijn te vinden in de boeken van clipart, online foto albums en kleurboeken voor kinderen. Teken vormen op zwart papier en knip. Bevestig een grote ambachtelijke sticks of pluggen.
Gebruik deze poppen met de bouw van een schaduw theater op een show. Tape een doos ontbijtgranen leeg gesloten. Meet vervolgens een rand van een duim langs een kant. Snijd de binnenkant van deze zijde. Bedek het raam met een stuk kalkpapier.
Stel het podium met een heldere bureaulamp aan dezelfde kant als de poppen en poppenspeler.


Paper Mache Pirate Puppet

Papier-maché poppen kunnen worden gemaakt om te kijken als een hele schip vol piraten met een paar gerecycled materiaal. U zult ballonnen, toiletpapier buizen, lege plastic frisdrankflessen, papier, lijm, karton, graan, stoffenschroot en Baby T-shirt nodig. Opblazen van een ballon en bedek met zes lagen lijm bestreken papier strips. Bevestig de wc-papier buis om de nek te maken en toe te voegen functionaliteit karton gezicht, snor, wenkbrauwen, neus, oog patch en baard indien gewenst. Bedek het hoofd met 3 of 4 lagen papierstroken.
Snijd de bodem uit een plastic fles. Snijd vervolgens de bovenkant en zet de wc-papier buis. Snijd een spleet aan weerszijden van het bovenste gedeelte van de plastic fles en schuif een stukje anker door de armen te creëren. Verf het hoofd en gezicht. Voeg een stuk van apparatuur voor een band en een andere voor een bandana om zijn nek. Plaats een Baby T-shirt rood, blauw, of strepen op de piraat marionet. Tot slot, handschoenen maken twee kleine restjes stof en slip op de uiteinden van de armen van hout.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha