Pinwheel Knutselen voor peutersDe kinderen lopen, klimmen en hun wereld te verkennen op hun eigen. Ze leren om speelgoed te manipuleren en te genieten van bewegende objecten gekleurd. Deze ontwikkeling is een goed moment om een ​​aantal artistieke activiteiten, zoals sterretjes te introduceren. Deze speeltjes het lichte spinnen in de wind of wanneer iemand blaast op hen. Om een ​​kind verder wilt vastleggen, gebruikt kleurpotloden, stiften wasbaar krijt en tempera verf te maken trades pinwheel.

Hoe maak je een Pinwheel maken

Snij een vierkant 6-per-6-inch van een stuk karton of zwaar papier. Vouw het vierkant om een ​​driehoek te vormen. Open het vierkant en vouw weer in de tegengestelde richting. Wanneer het plein open is, zal je de plooien die een "X" Snijd elke hoek langs de vouw ongeveer een derde van de weg van de ene hoek naar het midden van het plein vormen zien. Vouw de onderste rand van de linker naar het midden. Laat de deur rechts uitgelegd. Vouw de flap naast het centrum en sla de volgende strip. Doorgaan rond de krul totdat er vier alternatieve loops en vlakke platen. Spreiden open een paperclip en maak een kleine lus aan de ene kant met een tang augustus Rijg een kraal op de clip en duw de kraal aan het eind. Duw het uiteinde van de paperclip dwars door alle lagen van het papier in het midden van het bolletje. Rijg een kraal op de gesp aan de achterzijde van de pinwheel zodat er een kraal aan de voorkant en een hak achterin. Het draaien kan nu vrij draaien.

Pencil Pinwheel

Na het maken van een pinwheel, een kind helpen om de clip te duwen met een lekke band op een groot potlood primaire. Potloden voorverkiezingen zijn extra groot en makkelijk voor een baby te houden. Buig het uiteinde van de paperclip totdat het plat tegen de zijkant van het potlood. Wikkel een stuk tape rond de paperclip en potlood meerdere keren totdat de draad is beveiligd en de tip kan niet worden gezien of aangeraakt.


Pinwheel Bloemen

Gebruik verschillende kleuren van de bouw papier te snijden uit verschillende pleinen 6-door-6-inch bloem een ​​bolletje. Het helpen van een kind naar de pleinen, plaats stickers kleur in de straten of pleinen versieren met stiften en afwasbare verf vingers. Bevestig de afslag naar grote rietjes duwen een paperclip via één uiteinde van het rietje en vast aan het rietje met een stukje plakband. Knip bladvormen van groen karton en lijm de rietjes. Plaats ze in een plastic beker om te laten zien in de kamer van het kind.

Windmill

Reinig de binnenkant van een container haver schone cilindrische leegte. Gebruik sneldrogende tempera of acrylverf en help een kind verf de grijze doos van een molensteen of bruin voor een windmolen hout. Verf de bodem omdat het dak van de molen wordt. Nadat de verf droog is, lijnen trekken met een zwarte stift te simuleren houten planken of stenen van onregelmatige vorm. Por gat in het vak ongeveer ½ duim van de bodem van de doos. Steek een paperclip in het gaatje. Veilig opgeborgen in de doos met een stuk tape.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha