Pinda's Costume IdeeënGebruik van pinda's als inspiratie voor een kostuum partij of Halloween kostuum kan leiden tot een aantal kostuum ideeën. Probeer uw mening over Planter Peanuts mascotte, Mr. Peanut, of een personage uit "Peanuts" comics. Gebruik pinda snoeppapiertjes om een ​​jurk of een ander kostuum te creëren.

Peanut M & M jurk

U kunt een pinda M & M jurk sexy Halloween winkels online kopen of maak je eigen. De commerciële versie is een tank gele jurk met pinda M & M logo opgehemeld wrap horizontaal op de jurk. Maak uw versie, is de aankoop van een gele jurk tank, het snijden van een gele jurk in de vorm van de tank of het koppelen van een gele tank top met een korte rok geel. Gebruik ijzer-op stickers op de M & M jurk, indien van toepassing, of probeer naaien pinda M & M wrapper voor de jurk.

Pinda's

Planter

Maak pinda kostuum Planter door het snijden van twee vormen van correspondentie pinda beige vilt en het aanbrengen van een zwart shirt met stroken stof. Gebruik een zwarte permanent marker voor pinda textuur maken van zowel het vilt stukken. Het verkrijgen van een zwarte stok of een stok omwikkeld met zwarte isolatietape. Lenen of kopen van een zwarte hoed en monocle. Draag leggings zwarten en zwarte schoenen of hakken om de look compleet.


Charlie Brown

Een andere kijk op ideeën pinda kostuum gaat worden een van de karakters van de klassieke stripverhaal "Peanuts" door Charles M. Schultz. Maak een aangepaste Charlie Brown met de aankoop van een grote zwarte T-shirt en een grote gele T-shirt. Snijd zigzag uit het gele shirt en draag de gele trui op de zwarte shirt om de beroemde T-shirt van Charlie Brown te maken. Naai-shirts op zijn plaats. Zwarten shorts dragen dat de knie en zwarte schoenen raken. Trekken krullend-Q van Charlie Brown, in het centrum in de voorkant van een latex kale pruik om het kostuum te voltooien.

Peanut Wrapper Costume

Ga als een wrapper voor Halloween pinda snijden twee grote rechthoekige stukken karton en nieten de kanten op elkaar. Welke merk van pinda als je de zorg om te gaan voor u, of hun eigen merk. Verf de kartonnen merk kleuren die u wilt en schrijf "Peanuts" in de buurt van de top van het kostuum. Zeggen of een andere tekst die u wilt toevoegen aan het kostuum is ook aan u. Draag zwart in het kostuum, evenals zwarte schoenen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha