Pigmentatie tijdens de zwangerschap - Hoe kun je jezelf beschermen?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 4, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Het ontwikkelen van gebieden gekleurd met een donkere huid voor vrouwen tijdens de zwangerschap is heel gewoon dat meestal bekend staan ​​als tekenen van zwangerschap. Wetenschappelijk dit staat bekend als chloasma gravidarum of Melisma gravidarum. Deze voorwaarde wordt meer bij vrouwen gezien met een donkere huid dan een blanke huid. Pigmentatie tijdens de zwangerschap optreedt ook te wijten aan erfelijkheid. Als aan deze voorwaarde wordt gezien in uw familie, dan heb je meer kans voor u om het te krijgen tijdens de zwangerschap.

Pigmentatie veranderingen tijdens de zwangerschap

Pigmentatie tijdens de zwangerschap kan vervagen na de geboorte van het kind, maar de mogelijkheid van een toename van deze functies tijdens de verschillende stadia van de zwangerschap. De verschillende lijnen van pigmentatie omvatten de volgende.


 • Tijdens deze fasen, vormen een lijn pigmentatie zeer duidelijk dat afdaalt naar het midden van de buik van de navel tot de schaamstreek.
 • Een andere lijn van pigmentatie zijn te vinden rond de gebieden van de geslachtsdelen en perineum.
 • Zwangere vrouwen zijn meer geneigd om de pigmentatie gezicht te verhogen tijdens de zwangerschap, vooral als ze worden blootgesteld aan zonlicht. Ze zijn onderworpen aan dit soort merken als depressief zelfs licht. Dit gebeurt meestal wanneer het haar eerste zwangerschap als gevolg van plotselinge veranderingen in het lichaam niet-stamgasten. Tijdens de tweede zwangerschap minder waarschijnlijk dergelijke merken pigmentatie krijgen.
 • Marks kunnen ontwikkelen rond de bovenlip, neus, jukbeenderen en het voorhoofd. Deze kunnen ook in de vorm van het masker ontwikkelen. Kan verschijnen op de wangen, kaak, bovenarmen, en andere lichaamsdelen zijn meestal degenen blootgesteld aan zonlicht.
 • Gepigmenteerde huid die reeds algemeen wordt meer gepigmenteerde of donkerder tijdens de zwangerschap. Deze veranderingen optreden als gevolg van hormonale veranderingen tijdens deze fasen een tijdelijke verhoging van melanine productie van het lichaam te stimuleren.
 • Delen van het lichaam, zoals de knieën, ellebogen, oksels, etc. die te donker zijn, hebben meestal meer kans om donkerder dan voorheen.

Deze verhoogde pigmentatie in de zwangerschap kan een paar maanden na levering te verminderen, maar bij sommige vrouwen, deze borden worden permanent of nooit volledig verdwijnen. Er zijn talrijke werkwijzen waarmee deze tekenen van hyperpigmentatie tijdens de zwangerschap kan worden verminderd.

Hoe te pigmentatie tijdens de zwangerschap te vermijden?

 1. Vermijd naar buiten gaat overdag maximum. Probeer om binnenshuis zoveel mogelijk te blijven. Als de extreme urgentie om eruit te komen, gebruik dan een zonnebrandcrème met een minimum SPF 30 in. Draag kleding vertrouwen met lange mouwen, lange fondsen om hele handen en benen te bedekken. Draag een hoed op je hoofd te bedekken. Als je uit moet gaan, dus probeer reis tussen 10 vermijden: 00-15: 00.
 2. Gebruik goede reinigingsmiddelen en crèmes die niet hard op de huid zijn. Heeft nieuwe producten die u zich niet bewust geen gebruik van. Gebruik producten die al eerder gebruikt, en zorg ervoor dat je weet hoe het werkt op je.
 3. U kunt sommige drugs gebruiken, zoals azelaïnezuur, retinoinezuur, hydrochinon enz. Maar alleen met de aanbeveling van uw arts. De arts moet weten welke medicijnen die u gebruikt. Neem de juiste advies over deze medicijnen voordat u ze gebruikt.
 4. Als de pigmentvlekken je stoort, gebruik dan make-up om hun dekking te verbergen. Na de bevalling, zal deze merken langzaam vervagen.
 5. Na levering met volle aandacht voor een paar maanden naar huis de meeste van de tijd te blijven, met beschermende kleding en zonnebrandcrème. Ga niet naar buiten tijdens de middag.
 6. Het voeden van uw kind goed. Ja, dat werkt het beste. Hoe langer je borstvoeding geeft, makkelijker is om dergelijke merken van pigmentatie te verminderen. In de meeste gevallen zijn deze symptomen verdwijnen zonder behandeling.

Als deze symptomen niet verdwijnen na een paar maanden na de geboorte van het kind, raadpleeg dan een dermatoloog. Ze zal suggereren goede behandelingen die bleken crèmes met hydrochinon, etc. Deze kunnen ook zonnebrandmiddelen kan omvatten. U kunt kiezen voor chemische peelings. Je kunt niet verwachten onmiddellijke resultaten van deze. Zwangerschapstekens vervagen langzaam in de tijd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha