Philips HP8216 schot en glans beoordelingHP 8216 droger helpt droog je haar sneller met minimale warmte


In een perfecte wereld zouden we allemaal graag willen pronken met het recht en glad haar a la Amy Adams alledag. Maar met de gekke stormloop, nauwelijks krijgen we tijd doorbrengen met onze föhn. Het is belangrijk om te weten dat zich aanpast aan uw haar het beste.

Philips is een bekend merk voor de productie van elektronische producten. Hun productlijn omvat televisies, scheerapparaten, verlichting producten, en nog veel meer. Hun producten zijn direct beschikbaar in verschillende balies en online.


Productomschrijving:

De hit en glans model Philips HP 8216 Kerashine heeft een keramische coating met infusie van keratine. Deze keramische coating neemt intensieve verzorging van uw haar. Hij ook zorg ionische verzorgt het haar. Deze droger had EHD-technologie die een betere bescherming tegen hitte biedt.

Prijs:

INR 199

Indicaties voor gebruik:

  • Verdeel het haar in secties met behulp van een kam.
  • Sluit de philips neergeschoten en model polijst HP 8216 haardroger in het stopcontact.
  • Schakel de droger op en de focus afzonderlijk de droger op elke afdeling en hem te vangen.
  • Ga door naar de volgende sectie alleen wanneer de huidige sectie helemaal droog is.
  • Haal de stekker van de droger na gebruik.

Verbruik:

De Philips schot en model polijst HP 8216 maakt gebruik van 1600 watt.

Specificaties:

De Philips schot en model polijst HP 8216 heeft 3 snelheden en een enkele nozzle.

Garantie:

Twee jaar vanaf de datum van aankoop.

Mijn ervaring met Philips Blow en glans HP 8216:

Als het gaat om elektronische producten meestal de voorkeur aan Philips als het merk produceert kwaliteit en betaalbare producten. Ik vermijd het meestal met een haardroger, want ik voelde de intensiteit van het haar hoge hitte schade. Enige tijd geleden, tijdens het surfen op het net, kwam ik het schot en glans model Philips HP 821 Ik las de recensies op deze droger en ik vond de keramische coating die het haar biedt.

De hit en glans Philips HP 8216 model wordt geleverd in een kartonnen doos. De doos is vrij dik en sterk te houden de doos van haardroger.Gasten bevat de operationele haardroger, retail verpakking en de gebruiker. De haardroger is gemaakt van plastic en is zwart van kleur. Aangezien het is gemaakt van kunststof, moet erop worden gelet dat de droger veilig terug in de doos te houden. De droger heeft een mondstuk transparante kwam met het. Het heeft een inklapbare handgreep, kunt u ook hangen. En 'groot genoeg zodat het kan moeilijk voor doel. Het heeft ook drie snelheden op het handvat. Heeft een unieke omgeving voor de frisse lucht en twee instellingen voor de warme lucht. De verpakking is zeer stevig en professionele uitstraling. De kabel is lang genoeg dat het gebruik makkelijker maakt.

Ik was bij de opname en het model glans Philips HP 8216 voor meer dan 3 maanden en ik helemaal verliefd op de droger. Sinds die tijd is het aan te raden om veel mensen. Het duurt amper 8-10 minuten voor mij om je haar te drogen met deze föhn. Ik was een beetje 'bang om de instelling van de hete lucht te gebruiken op het eerste, dus ik gebruikte het instellen van de frisse lucht. Maar het nam de tijd om je haar te drogen. Ik probeer dan de instelling van de warme lucht. Hij had kroeshaar. De transparante spuitmond zorgt voor een betere luchtstroom naar de hoofdhuid. Ik merkte dit föhn mijn haar glanzend en bouncy tot op zekere hoogte. Kortom, dit is een van de beste föhn drogers te proberen. Beschermt het haar en maakt het glanzend en veerkrachtig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha