Perzik Smokey Eye TutorialSmokey moe van dezelfde look? Nou, het is tijd dat we bieden iets anders. Hier is een experiment Smokey ogen blik die ervoor zorgt dat je ogen schitteren in de volgende Kerstmis of New Year's Eve Bash.

Stap 1:

Om droge winter te voorkomen, hydrateren oogleden als het geeft een look.Start lange levensduur en toepassing van primer, concealer en foundation , werken en dan je weg naar de oogschaduw. Gebruik een medium donkere schaduw van peachy roze, gelden precies de helft van het ooglid en vermijd het invoeren van de buigende sectie.


Stap 2:

Voor de kolen-effect, gebruik dan een schaduw van kolen, verspreid in een kleine staart. Alternatieven voor oogschaduw is een oogpotlood; vlekken mooi om een ​​soortgelijke look te krijgen.

Stap 3:

Maak er meer gedefinieerd met een sexy gevleugelde liner die ook uitstrekt tot in de bovenste staart (optioneel). Gebruik een kohl potlood of zwarte folie aan de onderkant; maken een uitbreiding om te reageren op de staart schaduw verlengd gewoon een beetje '.

Stap 4:

Om gaan dan de wenkbrauwen, gebruiken een gouden dunne op de beenderen van het gezicht, inclusief de neus kruising.

Stap 5:

Voor de final touch, gebruik dan een mascara op wimpers krullen, of draag valse wimpers (optioneel te dragen voor het aanbrengen van de basis).

Deze make-up is een verfrissende verandering, is het niet?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha