Permanente make-upHaal de naam van uw laatste vriendje of uw persoon vertegenwoordigen tramp stamp op haar rug lijkt misschien een goed idee voor u dan. Maar nu, omdat noch u brak omhoog en over je verleden fascinatie voor tatoeages of over in een corporate baan die niet past bij de "tattoo persoon" aan te gaan, overweegt u een verwijdering techniek en proberen moeilijk om zich te ontdoen van je zogenaamde "error geïnkt". Volgens een onderzoek uitgevoerd door een Amerikaanse krant uitgezonden in 2006, 17 procent van alle tatoeages die hebben nagedacht over de verwijdering van hetzelfde.

Voordat we verder gaan als ze vragen wat is de permanente make-up, dus laten we duidelijk dat vóór. Permanente make-up is als je iets toe te voegen aan je look zo permanent als een tatoeage hebben.


Nou iedereen heeft goede en slechte kanten aan. Het slechte nieuws is dat tatoeages zijn bedoeld om permanente make-up en kan nog erger wanneer sommige verwijdering technieken werken niet zijn. Dit komt vooral door het type synthetisch pigment en de grootte van de tatoeage, of kan door de kleur van de huid zelf.

Het goede nieuws: een proces van ontinkten werd ontdekt en je moet de huid niet beschadigen in een groot deel terwijl het doen van dit proces ontinkting. Het verwijdert kan min of meer pijnloos een tattoo.There zijn verschillende ontinktingsinstallaties processen. Laten we eens kijken naar hen.

Het verwijderen van permanente make-up of tatoeage

Schuren:

In één proces, schuren of schrapen langs de huid wordt gedaan om de tatoeage te verwijderen, maar dit kon achter littekens en tatoeages kunnen worden gegaan als het een beetje 'klein. Maar er is nog geen gurantee.

Salabrasion:

Een ander proces wordt salabrasion, waarbij een oplossing die het zout verwarmd en vervolgens gewreven op de huid. Deze techniek ziet ook genezing snel, maar er is geen garantie van de tatoeage gaan parmanently en ook kunnen littekens achterlaten.

Tattoo verwijdering chirurgie:

Dit is gebonden aan littekens in 90% van de gevallen. Dit is goed wanneer de tatoeage is zeer klein. Hier de artsen snijd de huid rond de tatoeage en de teruggooi. Naai dan terug de omliggende huid. Eng is het niet?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zeker als abpve gesproken over de mogelijkheid van littekens achtergelaten.

Cryochirurgie:

Een andere techniek kan worden gevonden dat bekend staat als cryochirurgie beter bekend als cryotherapie, in deze procedure wordt de huid getatoeëerd gevries- gebrand met vloeibare stikstof (vloeibare stikstof wordt vaak gebruikt om verschillende soorten wratten).

Laser: The Best

De techniek meest recente en wordt nu gebruikt als schakel- of lasers.The laserstraal onderzoek voor het contrast tussen de kleur van de huid en de inkt Q-geschakelde en stuurt impulsen intensief op de huid om de inkt breekt tot deeltjes klein genoeg het lichaam op te nemen. Er is geen betere behandeling dan dit.

Zowel laser werk voor je is of niet ...

Laser werkt anders voor verschillende mensen, afhankelijk van de grootte en pigmenten en zelfs de huid van de persoon. Zeg bijvoorbeeld, een jongen met een blanke huid heeft een tattoo van zwarte kleur, die zal zijn eigenlijk heel eenvoudig peasy om het te verwijderen, omdat het contrast is hoog, terwijl de fluorescerende kleuren - groen en paars, in het bijzonder - zijn bijna onmogelijk te verwijderen, omdat het contrast met je huidskleur is laag.

Hoe kleiner de tatoeage en de ouder is, hoe gemakkelijker het is om te verwijderen. Hoe ouder men wordt hoe meer tattoo inkt breekt elke dag pasing en wordt het gemakkelijker om te verwijderen. Maar patiënten kan het nodig zijn, als voor zijn/haar situatie met een minimum van 12 sessies en wacht ongeveer 1 maand tussen elke sessie, waardoor het proces van tatoeage verwijderen in een lang proces.

Ik weet echt niet spelen voor een laserbehandeling? Probeer dan te camoufleren!

Nou ja, dan kunt u terecht in zware make-up concealers en tattoo kit make-up cosmetica ontwikkeld door verschillende merken beroemde traditionele verbergen.

De uiteindelijke beslissing is aan jou

In plaats van het gaan door alle problemen, denk na voor de hand als je de kracht om te gaan onder het mes en wat nu? Wilt u al uw leven te houden? Denk aan de zeldzaamste van de situaties, zoals uw laatste knappe vriend, wiens naam u wilt tattoo, denken dat is wat je je leven zal doorbrengen met blijkt een totale idioot te zijn, na een paar maanden? Dan zul je in staat zijn om die extra dollar te besteden en te verwijderen of het krijgen van een litteken voor het leven? Of je verborgen tattoo te houden onder de camouflage van cosmetica? Bezint eer gij begint. Beslissing is aan jou !!!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha