Peren Olie Clear SoapEffectief en zacht licht Soap - krijgt ontdoen van vette huid !!


Vervuiling, slechte eetgewoonten en een gebrek aan lichaamsbeweging kan onze huid dof en droog maken. Een goede reiniging regime verwijdert alle agressieve chemicaliën uit ons gezicht. Als u normale huid, of een combinatie, is het belangrijk om goed schoon je gezicht met de juiste gezichtsreiniger. Peren transparante zeep Olie wordt geproduceerd door Hindustan Lever Private Limited, een merk bekend voor het creëren van hoogwaardige producten. De zeep werkt zachtjes op de huid en verwijdert overtollige olie die break outs kunnen veroorzaken. Het is gemakkelijk verkrijgbaar in de markt. De soap Peren Olie Clear is zacht voor de huid, ook geschikt voor de meest gevoelige huid en is dermatologisch getest.

Prijs en hoeveelheid:


INR35 per 75 gram

Ingrediënten:

Water, sorbitol, natrium Palm Kernalate, Sodium palmate, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaat, Peg 4, natrium Castorate, isopropyl alcohol, natriumchloride, natriummetabisulfiet, parfum, Tetra natrium etidronaat, Tetra natrium EDTA, BHT, citroenbloem extract, CI74260, glycerine.

Indicaties voor gebruik:

  • Begin met schone handen voordat u de zeep om bacteriële infecties te voorkomen.
  • Bevochtig je vingers met water en werken met de zeep om schuim te creëren.
  • Werken het schuim op het gezicht en zachtjes masseren in cirkelvormige bewegingen over het gezicht. Concentreren op de T-zone van het gezicht is meer vatbaar voor olie verzamelen.
  • Volg het met water en grondig schoon.
  • Dep ze droog.

Mijn ervaring met de Peren Olie Clear Soap:

De heldere olie peren zeep is verkrijgbaar in een formule glycerine zeep transparant. De zeep is een groene kleur licht water en het woord peren erop gegraveerd. De verpakking van de zeep is erg mooi, detailhandelsverkopen in een witte kartonnen doos. De zeep is verkrijgbaar in maat variaties en je kon kiezen op basis van uw voorkeuren. De geur is zeer delicaat en heeft een zoete citroengeur. Het schuimt goed en zuivert de huid. Deze zeep kan worden gebruikt als een gezichtsreiniger en een bad zeep. De zeep bevat extracten van citroen die een koelend effect op de huid bladeren en verfrissend in de zomer.

De extracten citroen ook een whitening effect op de huid. Bij regelmatig gebruik zal alle tekenen van huid looien verwijderen. De duidelijke bevestiging olie zeep is waar. Het werkt op de huid en verwijdert voorzichtig alle olie en andere onzuiverheden uit het gezicht volledig. Werkt groot als een wasmiddel en de huid na de reiniging niet droog. Extracten van citroen bloemen hebben samentrekkende eigenschappen die natuurlijke huidskleur effectief. De huid is zacht en glad na het reinigen met zeep en olie wordt moeiteloos verwijderd. Deze zeep is geschikt voor alle huidtypen. Het is een goede keuze voor de vette huid. De zeep verzacht roodheid in puistjes en controleert ook uitbreken. Als je een droge huid hebt, reinig je gezicht en volgt met een goede vochtinbrengende crème. Anders deze zeep droge huid. Ik regelmatig gebruik van deze zeep en ik nog niet opgevallen eventuele allergie of break outs. Het is een veilige keuze om je gezicht voorzichtig schoon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha