PC Microfoon ProblemenPC microfoons kunnen we onze stem op te nemen en te praten over lange afstanden met behulp van programma's zoals Skype of Google Voice onlangs gepresenteerd. De meeste mensen verbinden hun microfoons in hun sound card of USB-poort zonder dat hun problemen. Enkele complicaties anders kan eenvoudig proces dat optreden te voorkomen.

Controleer voor de hand liggende eerste

Als een pc-microfoon werkt niet nadat de gebruiker de kaart plaatst, moet u controleren om ervoor te zorgen dat het is aangesloten op de aansluiting met de "Mic". De line-in ingang werkt niet voor een pc microfoon. Als de gebruiker niet in staat is om de etiketten te lezen, kunt u gewoon de jack-kabel is aangesloten en kijk of het werkt. (Deze stap werkt niet voor USB-microfoons.)

Het volume gedempt microfoon?

Besturingssystemen Windows, Linux en Macintosh aparte volumeregelaars in aparte ruimtes. Zoek het paneel in kwestie en het volume van de microfoon aan te passen. Als er een vinkje in de mute-box, klikt u op het vinkje en de microfoon moeten werken.


Heeft u de microfoon instellen voor het afspelen en opnemen?

Zorg ervoor dat u de instellingen van het besturingssysteem zo instellen dat de microfoon kan opnemen en afspelen. Als u een of het ander te vergeten, werkt de microfoon niet goed werken.

Sound Card Driver Problemen

Als u gebruik maakt van een verouderde driver of niet juist is voor uw geluidskaart, is het mogelijk (maar niet waarschijnlijk) dat de geluidskaart werkt en de microfoon niet. Controleer de website van de fabrikant om te zien of het maakte eventuele updates van de driver voor de geluidskaart.

defecte microfoon

Als je hebt uitgesloten alle mogelijke hardware en software problemen die kunnen zorgen dat de microfoon niet werkt, is het mogelijk het apparaat kapot is of defect. Een losse draad van de microfoon kan de microfoon te voorkomen op te halen van de geluids-en opname. Als de microfoon niet werkt, moet de gebruiker een vervanger te kopen.

Fun Fact

Windows kan de USB-microfoon die bij Guitar Hero geleverd. Neemt nota van de post als een Logitech-apparaat wanneer de gebruiker in komt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha