Patronen zak zelfgemaakteOm een ​​tas of iets thuis naaien te maken, moet je eerst een model of een model pre-made nodig. Het maken van uw eigen tas is lonend, omdat je het kunt aanpassen, om het ontwerp te krijgen die je wilt, en je krijgt om je creativiteit te tonen. Het model dat u nodig hebt, hangt af van de vorm en grootte van de tas die je wilt doen.

Purse Model One

Dit model bestaat uit twee verschillende soorten stof die de buitenkant en de binnenkant van de zak vormt. Kies een stof aan de buitenkant, dat is een beetje 'meer robuuste weefsel dat u wilt gebruiken voor uw binnenvoering, en zorg ervoor dat de kleuren van de twee weefsels passen. Goede exterieur materialen die u zou kunnen gebruiken zijn denim, fluweel of zware katoen. Om een ​​sjabloon die meerdere keren gebruikt kan worden te maken, heb je een stuk van de bouw papier, schaar en een liniaal nodig.

Eerste, meten en tekenen van een vorm die is 11 cm breed en 6 cm hoog. Dit zal de voorste en achterste buitenste delen van de tas. Vervolgens tekent u een vorm die 4 duim breed en 8 3/4 duim lang door de bovenrand van het stuk voor en achter. Voor de cycli die u wilt ringen hechten voor riemen, trek je een stuk dat is 2 cm bij 3 1/2 inch. U zult gebruik maken van deze stukken naar uw externe materiaal te volgen.


Voor de inwendige coating, trek je een vorm die is breed en 8 cm breed en 8 3/4 cm hoog voor de voorste en achterste panelen. U kunt ook interne zakken die de pleinen van verschillende grootte zijn, maar dit is optioneel.

Snijd al deze vormen en label hen, zodat u weet welke stuk is die. Wanneer u traceren en snijden de stof, sporenelementen twee stukken van materiaal voor elke vorm. Naai alle stukjes bij elkaar.

Handtas Model Two

Dit model geeft je een zak te geven met een vlakke bodem en een afgeronde top. U kunt de vorm van de bovenkant van de zak te veranderen als je wilt.

Begin met het tekenen van een rechthoek die is 12 centimeter breed en 23 centimeter op een stuk karton. Gebruik een liniaal tot 11 centimeter beneden de lange zijde van de rechthoek te meten en maak een merk. Een andere maatregel 2 centimeter door dit merk en maak een ander merk. Trek een lijn over de breedte van de rechthoek door deze twee merken. Dit 2-inch strook in het midden zal de bodem van je tas, dus knip dit stuk uit. Je moet ook een vorm die is 11 centimeter hoog en 2 cm breed voor de zijpanelen. U zult twee stukken stof nodig voor elke vorm, maar slechts één voor de bodem. Als u wilt een coating te creëren voor deze tas, zal je nodig hebt om te verdubbelen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha