Pasen Restaurants in Toledo, OhioToledo is een middelgrote stad in het noordwesten van Ohio gelegen aan de oevers van de rivier de Toledo en Lake Erie. Nabijgelegen attracties zijn onder andere het Museum of Art in Toledo, de Toledo Zoo en de historische West End. Of u nu in de Toledo gebied tijdens de paasvakantie zal een aantal restaurants in de buurt die open zijn en een aantal van hen te vinden ook dienen buffet speciaal voor de vakantie.

Heather Downs Country Club

Heather Downs Country Club biedt een diner van Pasen, die open staat voor zowel de clubleden en het publiek van de landen is 10: 00-16: 00 op paaszondag van elk jaar. Het diner wordt geserveerd in buffetvorm. De faciliteiten omvatten ook een speciale carving station, een hot station, een soep en salade bar en een dessert station. De club adviseert reserveringen maar ze niet nodig hebben.

Oregon Inn

De Oregon Inn on Bay Shore is gelegen op slechts 12 minuten rijden van het centrum van Toledo. Elk jaar, ten dienste van een vakantie maaltijd in buffetvorm op Paaszondag 11: 00-04: 00 De specialiteit van het huis is de Poolse keuken, zodat u veel kielbasa en Kapusta kan verwachten. Daarnaast kunt u kiezen tussen twee keer gebakken aardappelen, groene bonen braadpan, Key West, groente salades, gekookte jam citroen peper tilapia, pasta Alfredo en een vleesgerecht. Er is een aanzienlijke korting voor kinderen.


Scrambler Marie

Scrambler Marie is een ontbijtrestaurant, dat is geopend tijdens de paasvakantie en het is een goede inzet voor de paasbrunch. U kunt kiezen uit zo'n verleidelijk menu-items als een fonds Franse toast, omelet Nederlandse Hemel, bosbessen wafels, de Patriot biscuit en jus ontbijt, sandwich range dromen (met verse spinazie, tomaten, champignons, roerei, tomatensaus, gedroogd, Monterrey Jack en cheddar kaas op gele tarwe toast dik), de schelp Scramble Veggie Garden, de pan Arbor Square (stukjes aardappel en twee basted eieren bedekt met malse stukjes kipfilet, broccoli, champignons, uien, in blokjes gesneden , de geschaafde amandelen en in blokjes gesneden tomaten overgoten met hollandaise saus) en Country Boy Eggs Benedict. Scrambler Marie biedt ook speciale menu's voor kinderen en senioren. Het restaurant is geopend van 06:30 tot 15:00

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha