Partij ideeën voor een 16-Year-OldEen feest voor een 16-jarige moet de juiste balans van plezier en kinderlijke volwassenen raffinement vinden. Om dit evenwicht te bereiken, nemen een aantal van zijn favoriete dingen, kies de juiste plaats, voeg uw vrienden, en let op uw feest van 16, werd meteen een hit met de hele gastenlijst.

Overnachting onderdelen

Geef je tiener een feestje in de nacht kon je een pyjama party houden bij u thuis. Vul de partij met veel dekens en kussens. Als je een achtertuin, krijgen een film projector en het scherm en de gasten trakteren op een film buiten. Of huur een ruimte in een camping, het opzetten van een aantal grote tenten en liet hem en zijn vrienden een feestje camping. Ze konden gaan vissen of raften, als goed.

Themafeesten

Als uw tiener is verlangen naar het strand, geef haar het beste ding: een zomers strandfeest in je huis. Vertel gasten om badpakken te dragen. Stel glijbanen, sprinklers en opblaasbare zwembaden. Doe meer zand in de grond en stak parasols.


Je zou ook kunnen doen een partij thema feest in Mexico. Versier met de kleuren van de Mexicaanse vlag, serveren Mexicaans eten en hebben een dans leraar beschikbaar om les te geven een paar Latijnse dansen zoals salsa.

Onderdelen Excursie

Haal je tiener uit het huis voor zijn partij. Kaartjes voor een sportevenement voor hem en een paar vrienden. Het huren van een skybox voor hen en zij ontmoetten.

Als uw tiener is een bijzonder paard minnaar, zij en haar vrienden naar een ranch te nemen voor de dag voor paardrijlessen. Follow-up met een groot diner bij haar favoriete restaurant.

Je zou ook gewoon nemen haar en haar vrienden naar het winkelcentrum, geef ze elk beetje 'geld en laat ze winkel. Volgen met een film en daarna dansen in een club voor jongens.

Andere onderdelen

Laat uw tiener voelt opgegroeid op het feest. Huur de groep kamer in een elegant restaurant en vragen alle gasten om te komen in formele kleding. Als uw tiener is een speler, het opzetten van verschillende consoles aan uw huis en nodigen haar vrienden voor een feest van het toernooi. Zet de games en films te kijken als ze moe. Je zou ook kunnen uitnodigen zijn vrienden thuis en het huren van een make-up artist, manicure en fashion consultant voor professioneel advies zou zijn om meisjes geven een makeover en mode. Daarna, het huren van een limousine en nemen de gasten uit slechts versierd met een elegant diner.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha