Parfum Care - 8 eenvoudige tips om te slaan Parfums en maken ze langer meegaanU kocht gewoon een fles van je favoriete parfum, en je wilt dat het zo lang mogelijk duren (laten we eerlijk zijn, de geuren zijn niet goedkoop, toch?). Of het nu een fles moeilijk om vintage parfum of nieuwkomer dit seizoen te vinden, moet parfum worden opgeslagen en met zorg behandeld, zodat ze niet hun originele parfum snel verliezen. De oliën en alcoholen in parfums breken in het bijzijn van hun aartsvijanden - vocht, warmte en licht. Hier zijn enkele tips en trucs voor het parfum winkel uw favoriete geuren, zodat ze langer meegaan.

Parfum Care


Hoe donkerder hoe beter - direct zonlicht is een grote no-no voor parfums. Te veel licht zorgt ervoor dat de geur sneller af te breken, en na verloop van tijd je anders ruiken. Dus, kies een donkere plek als je kast, en zelfs als je een lade niet kan wijden aan uw geuren, houd ze achter de kleren. Dit is de belangrijkste tips die u in gedachten geur moet houden.

Hoe lager, de hitte, hoe beter voor uw aroma's - Zorg ervoor dat je de flessen uit de buurt van te veel warmte. Ook in dit geval, de frisse interieur van de kast om de perfecte locatie. Dat gezegd hebbende, extreme temperaturen zijn slecht, dat maakt ze niet in de vriezer of, want dit zal ook de afbraak van het parfum veroorzaken. Sommige mensen maken parfum winkel in de koelkast. Maar als je dit doet, houd het uit de buurt van voedsel kan de geur absorberen zoals boter of kaas.

Flessen voor je parfum - Sommigen van ons willen het parfum te zien op het dressoir of in een open schap, met name degenen die in glazen flessen prachtig vormgegeven. Als je moet, gebruik dan een matte flessen of volledig ondoorzichtig, omdat ze voorkomen dat de vloeistof aan te veel licht te ontvangen.

Een droge locatie is de sleutel - Een heleboel keer, we zijn geneigd om gewoon blijven parfumflesjes op de planken in de badkamer voor een snelle spritz na het douchen. Maar de vochtigheid kan breken de geur. Als je een grote badkamer waar u een kast die is weg van alle stoom kan vinden dan is dat prima, maar het is aan te raden niet om parfum op te slaan in de badkamer.

Transfer zorgvuldig - zoveel mogelijk te parfums die al in spray flessen verzegeld te kopen, maar als je over te dragen om dit te doen met zorg. Kies een fles van ondoorzichtig glas en doe het snel blootstelling lucht ook breken de geur na verloop van tijd. Als je graag parfum regelmatig spritz, koop een reis-en kleinbedrijf verstuiver strak dat je kunt dragen in je tas.

Laat het deksel niet lang te laten - Bij het toepassen van parfum, vervang de dop zo snel mogelijk, om niet te vertrekken blootgesteld gedurende een lange tijd.

Schud de flessen - Dit is niet een slijmoplossend dat goed te schudden voor gebruik. Schudden van je geur sneller bederven. Dus de fles met zorg te behandelen.

Verwijder eventuele applicators die u gebruikt - Soms zijn de geuren ga niet in een spuitfles, en in plaats daarvan kan nodig zijn om een ​​applicator stick of roll-on. In dergelijke gevallen kan het vuil in de vloeistof worden ingebracht. Zorg er dus voor om de applicator schoon elke keer dat je het gebruikt.

Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van dit artikel. Laat een reactie.

Afbeeldingen: shutterstock

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha