Parachute Summer Refresh Body Lotion Spray - BeoordelingenWijd Moisturizing Lotion en zeer betaalbaar - Must Have It !!


Je springt hydratatie te wijten aan overmatig zweten en vette huid tijdens de zomer? Nu dat de zomer staat voor de deur, is het noodzakelijk om te zorgen voor uw huid, zoals u in de winter deden. Altijd onthouden om veel water te drinken om je huid gehydrateerd. Laat de crème niet overslaan. Uw huid heeft behoefte aan meer hydratatie op elk moment van het jaar om jong, gezond en vers blijven. Het enige wat je hoeft te doen is naar formules lichter in de zomer. De Spray Parachute Summer Refresh Body Lotion - Met dit in het achterhoofd, heeft Parachute haar nieuwe product gelanceerd. De spray bodylotion heeft UVA- en UVB-stralen te beschermen tegen de tan. De formule belooft om instant frisheid te voorzien van een gevoel niet plakkerig. Het is gemaakt van 100% natuurlijke moisturizers om de huid zacht en soepel te houden.

Prijs en hoeveelheid:


Rs. 99-100 ml.

Instructies voor gebruik:

 • Houd ten minste 2-3 centimeter afstand van de huid.
 • Spray licht over je armen, handen, benen en andere lichaamsdelen.
 • Masseer zachtjes over het gebied voor een vergoeding.

Ingrediënten:

Aqua, Glycerin, Cyclopentasilcane, Cocos nucifera olie, ethylhexyl methoxy- cinnamaat, isopropylmyristaat, menthol, Mentha piperita blad, kokosmelk, Methoxyidibenzoyl butyl, heptyl Propyl Caprylate, geur, gehydrogeneerde plantaardige olie, cetylalcohol, glycerylstearaat, stearinezuur, acrylaten C 10-30 alkylacrylaat- Kruis Polymer, sorbitanstearaat, polysorbaat 20, Triethalonamine, methyl, propylparaben, fenoxyethanol, EDTA, CI 19140, CI 42090.

Mijn ervaring met parachute zomer Refresh Body Lotion Spray:

De Spray Parachute Zomer Refresh Body Lotion wordt geleverd in een felle kleur fles groen en wit, met een soort sproeikop om het product af te geven. De fles is volledig ondoorzichtig en de volledige details van het product, zoals ingrediënten, prijs en product omschrijving achter gedrukt. Het type sproeikop levert het product zonder inspanning. De bodylotion heeft een verfrissende geur en rustgevende. Het is vergelijkbaar met een kokosnoot en mint geur; is zeer mild en aangenaam.

De body lotion is wit met licht mint tint aan het. Heeft een waterige consistentie, dun en licht loopneus. Het zou op zijn minst 4-5 knijpt dit om de huid te hydrateren. Verspreidt bodylotion en glijdt gemakkelijk over de huid. Aangezien de consistentie dun, geen massage nodig. Het wordt snel opgenomen in de huid met een zachte wrijven. Laat geen fusie, film of sporen achter. Het wordt onmiddellijk geabsorbeerd binnen 10-12 seconden na het aanbrengen.

De formule laat een koel gevoel op de huid die is zeer ontspannend tijdens de zomers. Het hydrateert, verzacht en kalmeert de huid direct. De body lotion is licht en heeft geen vettig gevoel op de huid. Hydrateert de huid goed gemengd voor 3 of 4 uur. Ik reapply later om het laatste voor de hele dag te maken. De formule werkt perfect voor de zomer. Zal geschikt voor normale, gecombineerde en vette huid echt goed. Als u een zeer droge huid, zelfs tijdens de zomers, dan moet u dit vaker opnieuw toe te passen.

Pro Spray de Parachute Summer Refresh Body Lotion:

 • Makkelijk te soort spray fles verpakking te gebruiken.
 • Erg handig.
 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
 • De textuur is dun en waterig, helpen haar snel te krijgen geabsorbeerd in de huid.
 • En 'perfecte moisturizer voor zomers
 • Maakt de huid zacht en glad.
 • Houdt de huid gehydrateerd voor een goede 3 tot 4 uur
 • Heb je geen vette huid, plakkerig of vettig.
 • De formule bevat natuurlijke ingrediënten.
 • Het komt met een frisse geur.
 • Het laat een koelend effect op de huid.

Spray tegen Parachute Zomer Refresh Body Lotion:

 • Re-applicatie nodig is voor het laatst voor de hele dag te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha