Parachute Advansed Scalp Therapie

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 1, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Gemiddeld Het product met minimale resultaten - je kunt het eens proberen !!


Ligt het aan mij, of heb je ook gemerkt dat een groeiend aantal mensen met klachten over haar problemen? Ik denk dat het een wake-up call voor ons om te stoppen en na te denken over onze aanpak voor haarverzorging. Een essentieel onderdeel van haarverzorging is de olie van je haar regelmatig, die ruwheid, klitten vermindert en stimuleert de haargroei. Een goede massage haar olie kan kalmeren en geven u een gevoel van ontspanning.

Vandaag ben ik de herziening van de Parachute Geavanceerde Therapie hoofdhuid. Parachute is een toonaangevend merk en vertrouwde haar olie. De productlijn omvat parachute koelolie, haar olie, kokosolie Ayurvedische haar, haar tonic etc. De producten zijn gemaakt van 100% kruiden formuleringen en zijn volledig veilig. De producten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt en zijn zeer betaalbaar.


Productomschrijving:

De Parachute geavanceerde Scalp Therapie is een oplossing op basis olie geformuleerd om doordringen in de hoofdhuid en controle haaruitval effectief. De gehele genezing wortel bestaat uit essentiële eiwitten, vitaminen, kruiden en mineralen.

Prijs en hoeveelheid:

INR 112 per 100 ml.

Ingrediënten:

De Parachute Geavanceerde Therapie Scalp bevat minerale olie, isopropylmyristaat, olie ¬Coconut, Sorbitanoleaat, palmitaat, vitamine E en B-kruidenmengsel, Mineral Blend, Parfum, plantaardig eiwit mix.

Hoe te gebruiken:

  • Verdeel het haar in twee delen.
  • Neem 5-6 ml Parachute Geavanceerde Scalp Therapie op je handpalm en wrijf je handpalmen.
  • Voorzichtig toe te passen van de olie op de hoofdhuid en masseer in cirkelvormige bewegingen.
  • Verspreid dan de olie over het hoofd en masseer je haar met je vingertoppen voor een paar minuten.
  • Laat de olie op het hoofd tijdens de nacht of voor een paar uur en spoelen.

Breng olie Parachute Geavanceerde Therapie Scalp 3 keer per week voor het beste resultaat.

Klachten:

De hoofdhuid Parachute Geavanceerde Therapie beweert om haaruitval te verminderen in 7 weken. * 89% van de consumenten hebben verminderd haaruitval gevonden. Dit product dringt de wortels en terugzenden van de follikel in een groeifase en aldus normaliseert de haargroei en controles haaruitval.

Houdbaarheid:

2 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Parachute Advansed Scalp Therapie:

Mijn haar is eindeloos problemen. Een deel kroeshaar en droog, heb ik een probleem van haaruitval ervaren een lange periode van tijd. Ik experimenteerde met veel producten, maar geen van hen verbeterde mijn haar val-situatie. Moe van alle chemische brouwsels, was ik op zoek naar iets van kruiden die niet verder zou beschadigd haar. Ik vond uiteindelijk de Parachute Geavanceerde Therapie Scalp paar maanden geleden. Ik gebruik de Parachute Geavanceerde Therapie hoofdhuid regelmatig drie keer per week en tussen indien nodig.

Komende op de verpakking, de Parachute Geavanceerde Therapie Scalp wordt geleverd in een fles met grijze tekens zwarten op. Het bestuur biedt alle informatie over het product. Deze fles is niet ondoorzichtig, waardoor het moeilijk om de hoeveelheid product linker kennen. De verpakking is uniek en verschillend van een andere olie van dit merk. De olie dop is flip flop die perfect sluit; door afzuiging van de test. Het kleine gaatje in de fles helpt bij het maken van de nodige hoeveelheid zonder afval. De verpakking is stevig en handig voor op reis.

De geurolie is niet erg aantrekkelijk en een medicinale geur. De geur blijft hangen op het haar gedurende een lange tijd en voor een probleem kan zijn. De kleur van deze olie is geelachtig, vergelijkbaar met andere oliën. De consistentie van de olie is plakkerig of dik en voelt comfortabel na het aanbrengen. De olie verspreidt zich gelijkmatig op de hoofdhuid en laat geen vettig op mijn haar.

Ik warm genoeg Parachute Geavanceerde Therapie hoofdhuid en neem dan een beetje 'tijd om de hoofdhuid met het masseren voor een betere penetratie. De olie voelt heel licht op mijn haar. De olie wordt volledig geabsorbeerd wanneer één nacht. Mijn haar is zacht en gehydrateerd na het wassen, zelfs zonder conditioner. De droge en kroeshaar is een ding van het verleden! De olie komt helemaal uit met slechts één wasbeurt. Een fles van deze olie duurde me voor ongeveer een maand. Helaas, zelfs na 3 maanden van normaal gebruik, mijn haar blijft vallen. Ook zijn mee nog wat vermindering haaruitval maar geholpen haargroei tot op zekere hoogte. Kortom, het is een fatsoenlijke olie met ingrediënten die zijn zeer goed voor de gezondheid van haar, maar niet volledig te verminderen haaruitval.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha