Parachute Advansed Jasmine Hair OilUitstekende en handige Hair Oil - Dit werkt goed !!


'Breng de olie op je haar? Eeek! 'Ik hoor schreeuwen op het moment! Niemand van ons willen onze haren plakkerig en vlak te zijn; de wijze waarop verschijnt meestal na toepassing van het haar olie. Maar je kunt een olie die het haar voedt, maar is licht op sloten, en maakt het niet plakkerig te maken te vinden? Parachute Advansed Jasmine Niet Sticky Coconut Hair Oil is al lang een populaire keuze voor dit doel. Naar mijn mening over dit haarolie weten, lees de rest van de post:

Productomschrijving:

Parachute Advansed Jasmine geurende haarolie kokosnoot. Het wordt geleverd met al het goede van kokosolie, die essentieel is voor het haar sterk en gezond te houden. Anderzijds is verrijkt met extracten van jasmijn, wat bijdraagt ​​glans aan ons haar (vergeleken met haar dat niet geolied). Deze olie is absoluut niet plakkerig en lekker ruikt. Nou, jasmijn is immers, en alles over de jasmijn geur is in wezen romantisch. De levensduur van de olie is 36 maanden.


Prijzen:

Rs. 17-50 ml per 100 ml 34 Rs, Rs 71-200 ml, en Rs 105 300 ml

Hoe te gebruiken:

Breng aan op het haar en masseer voorzichtig in de hoofdhuid met je vingertoppen.

Ingrediënten:

Minerale olie (77% v/v), kokosolie (20% v/v), parfum jasmijn extract en benzofenon-3

Mijn ervaring met Parachute Advansed Jasmine Hair Oil:

Allereerst wil ik zeggen dat ik gebruikte deze olie voor 1 vorig jaar. Hou van de manier waarop geuren. De effecten van de olie op mijn haar is zeer lovenswaardig. Ik zal beginnen vanaf de verpakking van het product.

Het is een plastic dat is erg mooi transparant in kleur en driehoekig van vorm. De ronde rand van de fles maakt het gemakkelijk om grip en te gebruiken. Er is een flip-cap op de top, die blauwe kleur. E 'nogal smal, en daarom is er geen kans op lekken. Aangezien de fles is transparant, kan men altijd controle van de hoeveelheid product links. Het hele pakket is heel simpel, ik hou ervan.

Net als de container, de olie is ook volledig transparant. Ziet er heel graag water. De plot van de olie is geweldig. In tegenstelling tot andere haaroliën gebaseerd cocco-, is zeer licht en heeft geen vettig gevoel te geven. Het doet ook niet mijn plakkerige handen tijdens het aanbrengen. Rijk aan extracten van jasmijn, de olie wordt geleverd met een heerlijke geur van jasmijn, die blijft voor een lange tijd.

Parachute Advansed Jasmine Hair Oil is perfect voor mijn haar kroeshaar. Wanneer ik het nodig om mijn onhandelbaar haar te beheren, ik deze olie toe te passen en kam je haar zachtjes. Het is absoluut niet plakkerig. Ja, Parachute stelt dat recht. Het doet er niet toe dat de typische vettigheid van kokosolie voor de sluizen, noch maakt vlak en onaantrekkelijk. Integendeel, temt wegvliegende strengen haar zonder haar volume, dat is erg handig voor meisjes zoals ik met golvende lokken te boeten. Het voegt ook een prachtige glans. Daarom is het een goede oplossing voor mij in die dagen het haar dof en slecht.

De olie verspreidt door het haar gemakkelijk, hetgeen een groot voordeel. Ik masseer je haar met het voor slechts 2-3 minuten en wordt onmiddellijk geabsorbeerd. Ook is het extreem licht en ik heb niet eens het gevoel dat ik geolied mijn haar! Het is een zeer handige keuze en u kunt genieten van overal.

Hoewel Parachute beweert dat het product bevat kokosolie, heb ik er geen enkele significant effect van dat. Heeft de haren vallen niet te verminderen. Ik heb ook geen verbetering in de haargroei had. Maar als het gaat om het beheersen van de wirwar mijn haar of het toevoegen van glans aan het, dit product is echt een van de beste keuzes beschikbaar in de markt.

Mijn beoordeling:

75 sterren van 5

Ik zal het product aan?

Ja, alleen maar om glanzend haar te krijgen zonder kroezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha