Parachute Advansed Coconut Hair OilEffectieve en milde kokosolie voor haar - het werkt heel goed !!


Haar olie speelt een zeer belangrijke rol in het onderhoud en haarverzorging. Met de instelling van de winter, beginnen we te droogheid en andere haar problemen te ervaren. Een goede voedende olie, de hoofdhuid hydrateren en versterken het haar, is het essentieel om haaruitval en controle uitdroging te voorkomen. Parachute is een populair merk voor vele jaren. Het is een van de vertrouwde merken voor haaroliën. De Hair Oil Parachute Uitgebreid werd een paar jaar geleden uitgebracht, en ik hou echt van deze avatar van normale kokosolie. Het haar olie detailhandelsverkopen in een blauwe plastic fles en is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Hoe deze olie te gebruiken?


Neem de benodigde hoeveelheid olie, afhankelijk van hoe lang of kort je haar is. Zachtjes masseren van de olie op de hoofdhuid. Het beste ding om te doen is om de olie 's nachts te laten zoals het elimineert volledig opdrogen en verjongt het haar. De volgende dag, kunt u wassen met een shampoo en eenvoudig wisselen van uw airconditioner als je haar al goed gehydrateerd zal zijn vanwege de olie haar. Men zou de olie een keer of een week gelden twee keer; volledig afhankelijk van uw keuze.

Ingrediënten:

Kokosolie, geur, vitamine E, Phytantriol, TBHQ en BHA.

Prijs en hoeveelheid:

INR 35 tot 80 ml

Mijn ervaring met Parachute Advansed Hair Oil:

Elke dag, als gevolg van behandelingen föhnen, klimaat of de schoonheid, zoals kleuren of permanenten, het haar wordt ruw en broos. Je moet je hoofdhuid met een aardige massage olie minstens één keer per week te behandelen om opnieuw toe te voegen een beetje 'hydratatie en verjongen het haar om te ademen en geeft glans. Kokosolie heeft grote voordelen om je haar gezonder en zachter te maken. Dringt makkelijk in het haar en voedt het haar beter dan elke andere olie. Het haar formule Parachute Geavanceerde Olie is echt beter dan de vorige haar olie.

De verpakking van de fles is eenvoudig en robuust. Het zou beter zijn geweest als de fles was niet transparant en ondoorzichtig. Dit zou helpen om te weten wat het product er nog in de fles.

Het haar olie heeft een zoete geur van kokos; is zeer delicaat en niet sterk. Mensen met een gevoelige neus zal geen probleem hebben.

De consistentie is loopneus en haar olie haar olie is transparant. De consistentie cola kokosolie vergemakkelijkt door te dringen in het haar en verspreidt gelijkmatig op de hoofdhuid op aanvraag.

Je zou een leuke traktatie haar thuis het haar olie uit de eerste verwarming. U kunt verwarmen tot de magnetron gedurende 1 minuut. Breng aan op het haar en laat gedurende ten minste 30 minuten voordat het af te wassen. Het kan worden gezien met de gewone vergaderingen van haar olie als dit, kan het haar gemakkelijk beheersbaar te maken en ook, controleer de droogheid en kroezen. Het is alweer jaren geleden dat ik begon met behulp van dit haar olie en haar textuur is echt verbeterd. De voorwaarden van het product en maakt het haar zacht na het wassen.

U kunt deze olie gemakkelijk te gebruiken als een haar serum ook, en het werkt heel goed. Voeg een paar druppels op je handpalm en wrijf zachtjes, kunt u meteen zien het haar goed geconditioneerd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha