Parachute Advansed Ayurvedische Hair OilExtra Nourishing Hair And Non Sticky Oil - grote olie voor droog haar !!


Lang, glanzend en gezond uitziend haar is een droom voor elke vrouw. Vandaag zijn er talloze producten en behandelingen om de problemen van haar pakken. Haar behandelingen kan duur en tijdrovend zijn, en chemische behandelingen geven vaak de lange termijn voordelen. En de voordelen zij vergezeld door verscheidene negatieve bijwerkingen. Passen Ayurveda kan een effectieve keuze op de lange termijn zijn. Er zijn veel producten op de markt vandaag aan dat natuurlijke haarverzorging ayurvedische bieden. Deze producten zijn volledig vrij van agressieve chemicaliën en zijn volledig hypoallergeen.

Parachute is een bekend merk haar olie. Tere kokosolie, kokosolie, koelolie en haarlotion. Dit merk heeft de vertrouwde metgezel voor veel vrouwen door de jaren heen. Het haar olie Parachute Geavanceerde Ayurvedische beweert om de haargroei te bevorderen, te voorkomen voortijdige vergrijzing van het haar en verminderen roos.


Indicaties voor gebruik:

  • Neem de benodigde hoeveelheid olie, afhankelijk van hoe lang of kort je haar is.
  • Verdeel het haar in secties en zachtjes masseren van de olie op de hoofdhuid.
  • Het beste ding om te doen is om je haar geolied tijdens de nacht als het verwijdert alle droog volledig en verjongt het haar. Maar voor degenen die niet graag het haar geolied, een uur kloof tussen de applicatie en de shampoo is ook voldoende. Was je haar met een milde shampoo.
  • Je kunt de olie haar een keer of een week toepassen tweemaal; volledig afhankelijk van uw voorkeur.

Ingrediënten

Nagarmotha, Amla, Mehendi, SugandhitDravya, Methi, Kokosolie Ghritakumari.

Prijs en hoeveelheid:

INR 45 per 95 ml

Mijn ervaring met de Parachute Advansed Ayurvedische Hair Oil:

De verpakking van de fles is eenvoudig en robuust. Het haar olie detailhandelsverkopen in een blauwe plastic fles. Het zou beter zijn geweest als de fles was niet transparant en ondoorzichtig. Dit zou helpen om te weten wat het product er nog in de fles.

Föhnen, vervuiling of schoonheidsbehandelingen, zoals kleuren of permanenten kan maken haar ruw en broos geworden. U moet uw hoofdhuid met een mooie olie massage te geven ten minste een keer per week in de tijd om te hydrateren en verjongen je haar.

Het Parachute Advansed Ayurvedische Hair Oil biedt grote voordelen voor je haar sneller groeien en gezonder, waardoor het haar dikker en glanzender! Het komt met de goedheid van amla en henna welke voorwaarden haar en goed hydrateren. De inhoud Methi olie helpt bij het verhogen haar glans. Ik hou van de olie om gemakkelijk door te dringen in het haar en voeden het haar veel beter dan elke andere haren oliën met chemische inhoud.

Het haar olie heeft een geur kruiden en dit zal een teleurstelling voor velen. De geur is zeer sterk en dalen met 10-15 minuten. Maar het is er nog steeds aan je haar shampoo. Sommige mensen die problemen hebben met sterke geur (sommige zelfs ontwikkelen hoofdpijn door hen) kunnen uit het produkt worden gesteld vanwege dit probleem. Als u niet in staat om de geur te nemen, kunt u uw haar wrap met een warme handdoek om weg van de geur te blijven. Dit zal het voordeel van een betere hydratatie!

De consistentie is loopneus en haar olie is een goudbruin transparant. De consistentie van vloeibaar olie maakt het makkelijker om het haar dringen en gelijkmatig verdeeld over de hoofdhuid op aanvraag.

Het haar olie, met de reguliere toepassing, bracht het haar zacht en gehydrateerd hielp controle droogheid. Ik heb nog niet opgevallen geen effect op roos wel. Dat is een gebied waarin het product niet. Aan de positieve kant, heeft het geholpen de groei van haar en haaruitval gecontroleerd. De voorwaarden van het product en maakt het haar zacht na het wassen, dat maakte me verliefd op mijn haar weer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha