Pantene Pro-V Hair Fall Controle ShampooNoch deze voorwaarde het haar Noch Verminder Hair Fall - gewoon negeren deze shampoo !!


Haaruitval we kunnen toeslaan op elke leeftijd. De haaruitval model kan variëren van minder dan ernstig haarverlies, wat leidt tot kaalheid. Modellen haaruitval kan verschillend voor mannen en vrouwen zijn. De juiste behandeling en zorg met regelmatige sessies kunnen een dramatische verandering te brengen en verbeteren van de conditie van haaruitval.

Pantene is een merk bekend voor de vervaardiging van haarproducten kwaliteit. E 'werd een van de vertrouwde merken voor producten voor haarverzorging vanwege zijn unieke formule shampoos, volledig vrij van kleurstoffen en parabenen. Parabenen conserveringsmiddelen die de huid en het haar kan aantasten bij gebruik voor langere tijd. De Pantene Pro-V haar val Controlshampoo beweert volledig vrij van parabenen en daarom veilig voor iedereen te zijn. De shampoo verkoopt in verschillende maten en van flessen zakjes. Als je nieuw bent in dit product, dan kunt u verder gaan en proberen de zak; zodra we de resultaten zien, kunt u een grotere hoeveelheid flessen te kopen.


Productomschrijving:

De Pantene Pro-V haar val controle shampoo aanspraken op haarbreuk te verminderen en versterken het haar.

Hoe te gebruiken?

Neem voldoende hoeveelheid shampoo, afhankelijk van hoe lang of kort je haar is.

Verdeel het haar in secties en zachtjes masseren van de shampoo op de hoofdhuid.

Als je wilt werken aan meer schuim, voeg een beetje 'van het water op de hoofdhuid.

Het masseren van het haar van de hoofdhuid tot aan de einden en afspoelen met water.

U kunt twee of drie keer per week het haar shampoo; volledig afhankelijk van uw voorkeur.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Prijs en hoeveelheid:

INR 3-5 ml

INR 69-80 ml

Mijn ervaring met de Pantene Pro-V Shampoo haar val controle:

De verpakking van de shampoo is eenvoudig en handig. De shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van wit en fel roze. Dit kleine variatie zakje zal duren voor slechts een wassen van het haar, maar is afhankelijk van de lengte van je haar ook. Als je kort haar, zal men envelop genoeg en voor langer haar, twee of meer nodig om haar te wassen. De Pantene Pro-V haar val controle shampoo aanspraken op haarbreuk te reduceren en te versterken. Ik gebruikte deze shampoo regelmatig voor meer dan 25 dagen, maar helaas heb ik niet opgemerkt enige verandering in mijn toestand haaruitval.

En 'vrij van parabenen en kleurstoffen die je haar met langdurig gebruik kan beïnvloeden. Ik hou van het feit dat de shampoo dringt gemakkelijk in het haar. De consistentie van de shampoo is loopneus en romig witte kleur. De consistentie cola shampoo maakt het makkelijker om het haar dringen en gelijkmatig verdeeld over de hoofdhuid op aanvraag. Het schuimt goed, reinigt het haar effectief en voedt van wortel tot punt. De shampoo heeft een aangename geur. Het is zeer delicaat en richt zich op het haar na het wassen gedurende 2 of 3 uur.

De shampoo, met regelmatige toepassing, bracht het haar zacht en glad en heeft bijgedragen aan de controle van de haar droog en pluizig. Ik heb echter niet opgevallen geen verandering in mijn haren vallen omstandigheden zelfs met de regelmatige toepassing van de shampoo. Deze shampoo werkte niet voor mij.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha