Panasonic beste drogers beschikbaar in India - Onze Top 5 PicksEr wordt gezegd dat een föhn is een van de beste haar tools om te investeren in, vooral voor de dagen dat smal met strakke deadlines zijn. Het is ook een must op deze winter ochtenden wanneer het haar weigert te drogen in de tijd. Het is een geweldig hulpmiddel om u te helpen uw haar te stylen zoals u dat wilt. Als u de kunst onder de knie, kan drogers het gebruik van strijkijzers of curling een grote mate te elimineren.

Drogers zijn belangrijk, maar bezitten het rechter is de sleutel. Juiste techniek en het juiste product kan een groot verschil maken voor uw stijl te maken. Het Japanse merk Panasonic, biedt een goede spreiding van een haardroger te kiezen. Dit apparaat is betrouwbaar en gemakkelijk te hanteren. Dus hebben we besloten om de top 5 te verzamelen voor u. Hier is de presentatie van de eerste 5 drogers Panasonic in India:


Panasonic EH-ND12P:

Dit product Panasonic geeft je haar een zachte afwerking en glanzend. Helpt door het verstrekken van de conditionering recht om je haar klaar voor elke gelegenheid. E 'extreem licht en heeft twee snelheden en warmte, samen met een kabel acht meter zonder klitten. Het kan rond in je tas worden uitgevoerd ook! Het verbruikt 1000 watt vermogen en is zeer handig.

Prijs: Rs. 89

Panasonic EH-NE42N:

Dit specifieke apparaat is een beetje 'duurder als het gaat om de prijs. Maar dan, het geeft je ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het model wordt geleverd met de functie van een stille werking. Er is een selectie van koude lucht ook. Het handvat is inklapbaar, waardoor het draagbaar. Er zijn drie snelheden om uit te kiezen en de fabrieksgarantie van 2 jaar vanaf de datum van aankoop. Het lichaam is echt slim en heeft een dual output externe ion.

Prijs: Rs. 249

Panasonic EH-ND13V:

Dit apparaat wordt geleverd in een slanke body en verfijnd, met een geavanceerde functie selectie frisse lucht. Voor deze show als een stijl, die drie snelheden om uit te kiezen heeft. Het verbruikt 1000 watt aan vermogen en staat bekend als een professionele afwerking te geven aan uw kapsel. Het biedt ook een 2-jaar garantie vanaf de aankoopdatum. Er is ook een werkwijze voor het drogen gezond met een temperatuur van 50 graden C.

Prijs: Rs. 109

Panasonic Eh-ND11:

Het beste deel van dit product is erg handig en draagbaar. Biedt twee snelheden en warmte. Het heeft functies van turbomotor, die ertoe bijdragen dat professionele uitstraling gemakkelijk bereiken. Het verbruikt 1000 watt vermogen en wordt geleverd met een wirwar van kabels 8m.

Prijs: Rs. 79

Panasonic EH 2271:

Dit product heeft een ongewone functie. De output externe ion droger genereert negatieve ionen. Dit maakt de haarschubben te absorberen en vocht vasthouden. Zo krijg je het haar glad en gezond. Er is een optie van verse lucht ook. Deze functie stelt u in staat om de glans te verzegelen en intact houdt de stijl voor langere uren. De diffuser helpt verspreid het warmtestroom op een uniforme wijze. Er zijn 3 snelheden en 4 warmtestanden in de inrichting.

Prijs: 6490.

Tijdens het gebruik van een droger:

  • Gebruik altijd een warmte-beschermer.
  • Blaas nooit droog direct na het wassen van je haar.
  • Terwijl in de plooi, houdt u de droger ten minste 8 centimeter afstand van het haar.
  • Test eerst de hitte op de hand en als de instelling geschikt is, ga je gang. Als de temperatuur voelt zich ongemakkelijk, de instellingen wijzigen.
  • Föhnen elk deel van het haar vanaf de wortel naar beneden.

Dat waren dus de eerste 5 drogers Panasonic India. Bedenk, kunnen de prestaties van elk van deze inrichtingen variëren, afhankelijk van de structuur van het haar en de kwaliteit. Een goede föhn in combinatie met de juiste technieken en de pols actie samen goed kan helpen bij een salon-achtige afwerking. Laat ons weten wat uw ervaring met Panasonic drogers. Als u besluit om verder te gaan en kopen een van de drogers bovenstaande, doen kunt delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha