Palmolive Thermal Spa Firming Shower Gel recensieHelpt bij het reinigen van de huid grondig, maar het helpt niet verstevigende het !!


We leven allemaal uit het leven. Er zijn momenten waarop alles wat je wilt is om te gaan liggen en verwend te worden. Ga naar een spa en salon is niet altijd een optie. Dus, hoe over het krijgen van een spa-ervaring thuis met een enkel product? Klinkt interessant, nietwaar? Ja, ik weet dat je nieuwsgierig bent!

De Palmolive Thermal Spa Firming Shower Gel belooft een verstevigende leveren. De douche gel heeft een unieke formule verrijkt met zeewier extracten en lipiden om gladheid van de huid te verbeteren. Het merk claimt dat de douche gel kan helpen uw huid zachter en doen herleven uw zintuigen in een huis spa-ervaring.


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 120-250 ml.

Ingrediënten:

Natriumlaurethsulfaat, ater, bladderwrack extract, glycerine, natrium salicylaat, Cocamindopropyl betaïne, Tetra natrium EDTA, Glycerlt oleaat, Polyquaterium 7, helder blauw, parfum, natriumchloride, glycol distearaat, cocamide MEA, natriumbenzoaat, citroenzuur , tartrazine.

Mijn kijk op de Palmolive Thermal Spa Firming Shower Gel:

Dit Palmolive Thermal Firming douchegel komt in een slanke fles van doorzichtig plastic met een witte dop soort trillingen. De vorm van de fles is ergonomisch ontworpen, de bochtige ontwerp van de fles helpt om een ​​mooie grip te houden. De verpakking van de fles met een dop-type Flip maakt het echt handig in gebruik en makkelijk transport ook.

De douche gel wordt geleverd in een heldere aqua blauwe kleur met absoluut geen korrels. De textuur is zacht en gel achtige consistentie met een iets dik en loopneus. De formule van de douchegel heeft een geweldige geur. Laat de huid fris, rustig en gekalmeerd. De geur op de huid gedurende ongeveer een uur na het bad.

De gelachtige consistentie van het product helpt te verspreiden en glijden gemakkelijk op de huid. De beste manier om het te gebruiken is om een ​​spons of loofah bevochtigen met water en vervolgens het nemen van het product. Deze tip helpt bij het creëren van een veel schuim en geeft ook een mooie baden.

De formule van douchegel schuimt heel goed en reinigt de huid effectief. Het verwijdert olie, vuil en andere verontreinigingen uit de huid. Elke keer als ik hem badend, ik kwam gevoel vernieuwd. Laat geen gevoel gladde, droge of vette huid. Krijgt gemakkelijk gewassen en maakt de huid zacht, net als het merk claims. De douchegel is niet de huid te hydrateren, maar laat fatsoenlijk gevoed. De formule past normale, combinatie en vette huidtype. Als je huid te droog is, is er de formule een beetje 'teleurstellend en moet een body lotion gebruiken om de huid te hydrateren.

Over het algemeen, ik hou echt van deze douchegel. Reinigt de huid effectief en niet toegestaan ​​om te drogen. Helaas is de keerzijde van het product is dat het biedt geen verstevigend effect op de huid.

In het voordeel van Palmolive Thermal Spa Firming Shower Gel:

  • Eenvoudige, makkelijk te gebruiken en transparante verpakking.
  • Betaalbaar.
  • Het heeft een delicate en verfrissend.
  • Laat de huid fatsoenlijk gehydrateerd.
  • Het Lathers echt goed.
  • Het vereist slechts een kleine hoeveelheid product en deze fles zal lang.
  • Maakt de huid zacht en glad.
  • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
  • De huid niet droog.

Tegen Palmolive Thermal Spa Firming Shower Gel:

  • Heeft niet de huid steviger.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha