Pakistaanse Eye Make-up TutorialWie houdt niet van mooie, heldere ogen? En wat verschillende Pakistaanse oog make-up kan u helpen dit te bereiken? Zo, hier ben ik met een exclusieve Pakistaanse Tutorial oog make-up voor jou. Lees verder om de stap voor stap proces leren om dit oog make-up te maken.

Pakistaanse oog make-up wordt geïdentificeerd door scherpe en heldere kleuren oogschaduw gebruikt. Het oog make-up is zeer dramatisch en vereist een laagdikte kohl. Ik creëerde een dramatische look Pakistaanse oog make-up met een paars, turkoois en donkere gouden oogschaduw.


Pakistaanse Eye Make-up

De stap voor stap oog make-up les Pakistaanse toegelicht:

Stap 1:

Laten we beginnen met het oog make-up voor de ogen te verbergen. Ik gebruikte mijn Mac foundation en toegepast als een concealer. Als je donkere kringen, gebruik een concealer voor het aanbrengen van concealer.

Gebruik nu een cello-band naar een richtlijn voor oog make-up te markeren. Vergeet niet om alle overtollige lijm van de tape te verwijderen te plakken op de hand voor. Vervolgens de stick schuin op de onderste wimperlijn verlengen. U kunt de lijn met de vrije hand te tekenen, zelfs als je er goed in bent.

Stap 2:

Nu, maak een klein hoekje aan de buitenste hoek van het oog. Vergeet niet om de maximale kleurintensiteit hier creëren. Gelieve ook heel voorzichtig zijn om niet te gaan buiten het gebied van het buigen en niet te bewegen in het deksel. Ik gebruikte een matzwarte gel liner aan de kleine buitenste hoek te creëren.

Stap 3:

De volgende stap is om een ​​donkerpaarse oogschaduw (metallic coating) aanbrengen op de buitenste hoek van het ooglid, net boven de gel liner. Ik gebruikte de Lakme Eyeshadow Quad in Tanjore Rush. Hier, zorgvuldig dep de oogschaduw aan de buitenkant van je oogleden, in plaats van vegen zoals het meestal doet. De tikken helpen je de kleur gelijkmatig en bestrijken het hele gebied.

Stap 4:

Het is tijd om een ​​helder turquoise passen op het gebied of verplaatsen het midden van het ooglid. Ik gebruikte oogschaduw schaduw 054 Claire die gebruik maken van dit merk een paar keer, want het is echt handig en blijft voor een goede hoeveelheid tijd.

Stap 5:

Nu, toepassen van een lichte oogschaduw goud de binnenste hoek van je ooglid. Het toepassen van een lichte oogschaduw aan de binnenste hoek van het ooglid open ogen. Dus, geven de illusie van de grote ogen. Ik gebruikte de Lakme quad oogschaduw, Tanjore Rush hier weer voor de gouden oogschaduw.

Stap 6:

Neem nu een blending kwast en meng alle drie tinten zacht en voorzichtig, zodat er geen harde lijnen worden gezien. Geen stapelen. Pakistaanse oog make-up heeft een sterke uitstraling cut vouw. Het eindresultaat is belangrijk. Het moet niet kijken als er verschillende tinten gebruikt, maar een perfecte mix van tinten die zich mengen met de andere. Tegelijkertijd, niet te veel schrapen, waardoor de metallische coating van deze schaduwen niet verloren en gemengd. Er moet een zachte gradatie van kleuren hebben.

Stap 7:

Gelden dezelfde paarse oogschaduw op de onderste wimperlijn om uw ogen een rokerige effect te geven. Dit zal de look compleet en helpen om alle kleuren op het ooglid gebied te balanceren. Verwijder de cello-tape voorzichtig.

Solliciteer donkere kohl, een beetje 'vaker dan normaal op de bovenste en onderste wimpers line.Extend eyeliner om een ​​vleugel te maken aan de buitenste hoek van het oog. Hier heb ik gebruik gemaakt van een gel liner om maximale kleurintensiteit te creëren; kunt u ook gebruik maken van een vloeibare liner.

Verwijder al de fall-out van de schaduwen onder de ogen met behulp van een katoenen bal swab.Apply een concealer licht om je ogen te benadrukken.

Dit is dus het uiteindelijke look. Ongelooflijk! Is het niet? Dit is nogal dramatische oog make-up en gewoon perfect voor bruiloften en partijen. Als je wilt dat het een beetje te zijn 'minder dramatisch, gewoon gebruik maken van een lichte oogschaduw en dunner kohl.

Probeer deze mooie oogmake-up en pronken met uw stijl. Vergeet dan niet om ons te laten vallen uw waardevolle feedback via de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha