Paar Party Game IdeeënEen feestje alleen voor koppels is een interessant idee, omdat je teams geïntegreerd in uw feest gasten. U hoeft geen zorgen te maken over het uitvoeren van de vereniging van mensen en dwingen buitenlanders om samen te werken. Met een paar spelletjes kunt uw gasten te krijgen om elkaar in een leuke omgeving te leren kennen en misschien zelfs nieuwe vrienden te maken in het proces. Het helpt ook paren zien als hun partner denkt en ontdek hoe ze samenwerken.

Guess the Movie Quote

Passeer de witte vellen papier aan uw feest gasten en vragen elk paar om het kaartnummer 1-10 Neem de tijd, het lezen van beroemde citaten van beroemde romantische films. Onder meer klassieke films en de nieuwste films. Vraag uw gasten om te schrijven welke film het citaat vandaan komt. Als uw gasten problemen hebben met het vinden van de juiste antwoorden, geef ze de titels van films. Dan is uw gasten kunt mixen en matchen de verschillende reacties, bepalen welke films zijn geschikt voor elk budget. U kunt ook suggesties, het vertellen van uw gasten de naam van een acteur in de film.

Beste koppel

Speel een versie van "De jonggehuwde Game" door het verdelen van de koppels op. Houd een persoon in de kamer en aan de andere helft van het paar buiten of in een andere kamer. Het geven van de mensen in de zaal een reeks van vragen die verschillende dingen over hun relatie te dekken. Je kunt je afvragen waar ze elkaar ontmoetten, toen ze zei dat ik van je hou en zelfs als hun favoriete vakantiebestemming was. Keer dan terug de andere helft van het paar en de zelfde vraag. De persoon die op hun partner en het winnende team is degene met de antwoorden op elkaar afgestemd.


Paren Relais

Maak een relais paren vraagt ​​elk paar om te concurreren tegen elkaar in een reeks van gebeurtenissen. Met behulp van evenementen voor kinderen, die helpen iedereen ontspannen voelen. Onder meer ideeën, zoals het overlijden van een sinaasappel, zonder het aan te raken met de handen en een podium met een driepotige race. Toekenning punten gebaseerd op waar de koppel eindigt in elk geval en geef toekenning volgens welke paren de meeste punten aan het eind van de dag. Als je haast hebt, lopen slechts een of twee gebeurtenissen en geven prijzen voor paren die uiteindelijk voor.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha