OVERZICHT meest populaire diëten top 10 van de WERELDOVERZICHT meest populaire diëten top 10 van de WERELD

Als u op zoek bent om gewicht te verliezen, vinden het dieet dat geschikt is voor u is niet echt eenvoudig. Immers, er zijn een schat aan diëten die er zijn en iedereen is voortdurend vertellen u "probeer dit in plaats van dat."

Het feit is dat veel diëten zijn in wezen hetzelfde. Ik bedoel, het nummer een doel is om te helpen

afvallen

, Right?


Nou, niet precies. Zie, het dieet dat geschikt is voor u hangt grotendeels af van de redenen voor het aanbreken van een dieet in de eerste plaats. Bijvoorbeeld, sommige mensen gaan op een dieet alleen maar om gewicht te verliezen, terwijl anderen gaan op een dieet om hun diabetes onder controle te houden, of omdat ze willen om gezonder te eten.

Wat uw redenen voor het wijzigen van uw maaltijd plan, laten we eens een kijkje op de top 10 meest populaire diëten op de planeet in 2015.

1. Het 5: 2 van het Dieet

5: 2 voeding is misschien vanzelfsprekend, maar voor het geval je nog niet hebt begrepen, het 5: 2 dieet dringt die partij is als een normaal persoon voor 5 dagen voor het vasten voor de komende twee dagen.

Heeft het zin? Nou, volgens degenen die dit dieet geïntroduceerd in hun leven, het 5: 2 dieet in feite het helpt ons gewicht te verliezen. Wat meer is, het 5: 2 dieet verbetert ook onze cognitieve vaardigheden, evenals ons leven.

5: 2 dieet is een dieet heel handig als je het moeilijk vinden om de inname van zeven dagen per week te verminderen. Het verminderen van de inname voor slechts 2 dagen in de week, wordt het leven een stuk eenvoudiger.

2. De South Beach dieet

Het South Beach dieet is een andere één van de meest populaire diëten, en de grote ding over deze bijzondere dieet is dat het komt met een zeer aantrekkelijke naam, en stuur de indruk dat je zult eindigen met een groot strand lichaam als je haar adopteren methoden. Maar eigenlijk was het South Beach dieet oorspronkelijk ontworpen om hartpatiënten te helpen. Hmm.

Echter, het South Beach dieet is op dit moment erg populair en kan drie maaltijden per dag en twee snacks te eten. Het probleem is dat je ook een oefening programma moet volgen.

3. Het Jenny Craig dieet

Het Jenny Craig dieet beweert dat je verliest ongeveer 2 pond per week, en staat bekend als een van de makkelijkste diëten rond. Het uitgangspunt is simpel: het gewichtsverlies niet rocket science, en het is inderdaad zo eenvoudig verminderen van de inname van vet en calorieën. Simples? Bet.

Om u te helpen, dieet Jenny vraagt ​​dat u zich aan uw toegewezen voorverpakte maaltijden, evenals een aantal recepten die zijn afgestemd op u. U krijgt ook uw eigen persoonlijke adviseur bij de inschrijving, die dit dieet maakt echt hands-on. Ondersteuning en motivatie wordt aangeboden, en u wordt verteld hoeveel je elke week moeten eten.

4. De nieuwe Atkins-dieet

Atkins-dieet gebruikt om een ​​van de meest populaire diëten voor een tijdje ', maar nu is vervangen door het nieuwe Atkins-dieet, die tot doel heeft om je lichaam om te zetten in een vetverbranding machine wonder, en het is voor u honger koolhydraten. Het idee is dat als je lichaam geen koolhydraten, vet voor energie zal branden. Zijn!

U hebt waarschijnlijk gehoord van de originele Atkins-dieet, maar waar dat niet - niet toestaan ​​dat mensen om hun dieet te veranderen - het nieuwe doel om te slagen. U kunt een rijkere verscheidenheid van voedsel te eten, en tijdens de eerste twee weken zal overleven met eiwitten en kunt eten zo veel vet als je wilt. Uw cheque is naar beneden slechts 20 g koolhydraten, dat wel.

Het Atkins-dieet is onlangs populair omdat het helpt vrouwen om snel gewicht te verliezen, en stimuleert ook de alcohol te verminderen.

5. mediterrane dieet

Een van de meest populaire dieet is het mediterrane dieet, dat geen dieet te zeggen. Er is geen "je moet hoeveelheden eten zo en zo deze week," en geen enkel programma voorbestemd. In plaats daarvan, het mediterrane dieet is zo populair omdat de mediterrane keuken is ongelooflijk gezond.

Introductie van het mediterrane dieet in je leven betekent dat je bewust te zijn van een aantal voordelen; Het vermindert het risico op diabetes, dementie en hartziekten; Het wordt wendbaarder, en zal ook het verhogen van uw kans op langer leven.

Het mediterrane dieet is boordevol uitstekende smakelijke lekkernijen, zoals fruit, groenten, granen en vis.

6. De alkalisch dieet

De alkalisch dieet maakt zijn weg in deze lijst van de meest populaire diëten, omdat het wordt onderschreven door beroemdheden zoals Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow en Victoria Beckham. En het moet goed zijn, omdat al die drie zijn magere minis!

Volgens de alkalisch dieet, onze moderne eetgewoonten hout ons lichaam met te veel zuur. En omdat ons lichaam niet weet wat te doen met dit zuur, het blijkt om vet. Niet cool at all. Dan, met een simpel uitgangspunt gewoon een eenvoudige methode - snijden voedsel dat zuur te produceren. De lijst is zeer uitgebreid en bevat cafeïne, bier, melk, geraffineerde suiker, etc.

7. De Volumetrics Diet

De Volumetrics dieet is steeds populairder al een aantal jaren, en vreemd genoeg het zet een last op het eten van meer, niet minder. Je denkt dat je kunt onmogelijk helpen gewicht te verliezen? Think again!

Zie, de reden waarom zo velen van ons eten veel en stapelen gewicht is omdat we veel slechte dingen te eten. Met de Volumetrics dieet, je meer eet - of even - maar ook daadwerkelijk gewicht te verliezen, omdat je wordt het eten van de juiste spullen. Ergo, gezond eten!

De truc is dat je eet gezond voedsel dat je vult zonder overbelasting met calorieën.

8. Slimming World Diet

Slimming World dieet is een andere één van de meest populaire diëten, en u beginnen met de vraag u om al die vetrijke voedingsmiddelen handel met een laag vet voedsel dat nog steeds kan net zo vulling. Zie deze voedingsmiddelen laag in vet vrij voedsel, en deze omvatten groenten, pasta, rijst, groenten en eieren. Volgens Slimming World, kunt u eten zoveel u wilt van een van deze, en er is geen calorieën tellen betrokken. Perfect! Omdat, weet je, we haten het tellen van calorieën.

9. Het WeightWatchers dieet

De WeightWatchers dieet bestaat al jaren, en is gebaseerd op een systeem dat een waarde van voedingsmiddelen en dranken die is gebaseerd op de hoeveelheid vezels, eiwitten, vetten en koolhydraten binnen gevonden toewijst. Meer dan iets anders, de WeightWatchers dieet probeert een deksel op meer calorieën te houden, en het doet het voor u door het toewijzen van een dagelijkse pro toelage. U kunt in principe niet verder gaan dan deze bonus, maar u kunt zo veel groenten en fruit te proeven eten.

10. De motor 2 Dieet

Een van de meest populaire diëten is de motor 2 dieet, dat we toegeven, een naam vuilnis heeft en klinkt meer als een prototype van een robot, maar blijkt te zijn zeer populair dankzij een zeer eenvoudige premisse - te ontdoen van het afval en vervangen met een goede voedzame spul dat zelfs verrassende smaken.

Natuurlijk kunnen we zeggen dat je nodig hebt om minder junk eten en noemen het een dieet. Om deze reden, de motor 2 dieet biedt een volledig programma dat u leert hoe u beter koken, hoe om te eten beter, en hoe beter te leven. Het is een energie-dieet is ontworpen om in vorm te krijgen en in brand gestoken voor het leven.

Oh, en ook heeft het een koele logo.

Je weet dat de meest populaire diëten in de wereld meer?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha