Overweldigende Sexy Make-up Tutorial look - met stap voor stap instructies & Pictures

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 9, 2015 Admin Schoonheid 0 7


Te horen gekregen dat je er mooi en vrij kan zeker uw dag te maken! Maar er zijn dagen dat u wilt afsluiten van de mal 'goody-two-schoen' en probeer iets rebels. Op zoek sexy en sensueel kunnen voelen empowerment. Deze tutorial zal helpen je kijkt je meest sexy beter zonder word je een wannabe. Met deze truc, zult u er niet alleen sexy, maar verfijnd. Het lijkt onmogelijk? In een paar stappen, zult u worden getransformeerd van behoorlijk warm en sexy! Wat is er beter kan zijn om een ​​mooie sexy make-up look in slechts 6 punten op te bouwen! De oogschaduws in deze make-up look kan gemakkelijk worden veranderd om uw voorkeur aan te passen.

6 stappen naar Sexy Look Make-up Get:

Bent u klaar voor uw transformatie? We beginnen met de 6-stap make-up tutorial


Eye Make-up:

Hier oog make-up sexy stap voor stap, gevolgd door het gezicht en lippen.

Stap 1:

Begin met schone ogen en fris. Breng een goede oogcrème om de ogen te hydrateren. Hier gebruikte ik Banjaras Almond Onder oogcrème. Vervolgens verbergen donkere kringen onder de ogen allemaal met een ban van een volledige dekking. Hoe is een dramatische oog make-up look, probeer dan om een ​​perfecte huid te krijgen voor een sensuele look.

Stap 2:

Lijn de bovenste wimperlijn met een gitzwart kohl crème of gel liner. Hier gebruikte ik Maybelline gel liner in zwart drama. Gebruik niet te veel tijd te besteden aan deze stap. Deze stap is niet een nette afwerking nodig zijn omdat wordt bramen op een later tijdstip. Solliciteer helft matzwarte oogschaduw over de kohl aan de romige formule ingesteld. Ik gebruikte Kryolan matzwart oogschaduw om deze stap te voltooien. Dan, breng dan een medium matte bruine oogschaduw aan de plooi van je ogen. Hier, ik gebruikte Avon Mocha Brown Matte oogschaduw.

Stap 3:

Blending is het allerbelangrijkste als het gaat om make-up. Begin met het mengen van de kleur vouw met zwarte kohl en een soepele overgang van kleuren te maken. Gebruik korte cirkelsegmenten met een borstel mengen gemakkelijk De randen van de samenstelling. Hier gebruikte ik Kryolan mengen borstel om de harde lijnen oogschaduw verzachten. Dan, breng dan een crème lichter gekleurde bleke schaduw matte oog over de bruine aan een harde lijnen achtergelaten door de bruine oogschaduw mengen. Het zal een soepele overgang van kleuren van zwart maken tot bruin tot crème! Hier heb ik gebruik gemaakt van een crème matte oogschaduw kleur van Revlon.

Stap 4:

Breng een glinsterende champagne of crèmekleurige oogschaduw aan de binnenste hoek van de ogen. Dit zal de ogen benadrukken en maken ze groter lijkt: het is allemaal over het creëren van illusies! Hier gebruikte ik Revlon oogschaduw in het zand. Dan gelden de mascara en lijn de ogen met een liner om de look oog te voltooien.

Gezicht make-up:

Stap 5:

Breng een fundament van zware dekking en de set met een goede compacte poeder om te bewegen te voorkomen. Dan, breng dan een matte mauve blos op dimensie geven aan uw wangen. Hier gebruikte ik de blush Inglot in 3

Lip make-up:

Stap 6:

Rode lippen zijn synoniem met sexy! Een blik sexy make-up kan nooit compleet zijn zonder een vleugje rode lippenstift. De rode tint is niet gemakkelijk om af te trekken, maar als het goed gebeurt, kan het gezicht te transformeren in één stap. Voer uw lippen met een matte rode lipliner en een mooie diepe rode tint van toepassing op make-up van de lippen af ​​te ronden. Hier, ik gebruikte Inglot lipstick in de schaduw 80.

En je bent klaar! Probeer deze truc en verf de stad rood! Of het nu met je date of beste vrienden, zal deze make-up look kunt u alle aandacht te vergaren. Als u zich zorgen over het kijken gemaakt-up-maak je geen zorgen! Deze look is niet te sterk en is perfect voor degenen die net zijn begonnen te experimenteren met make-up. Eerder is passé! Probeer sexy dit seizoen en wow de menigte. Wat nog belangrijker is, laat deze truc te geven uw sex-appeal verborgen een puls, je bent je eigen diva, leeft als een!

Ik hoop dat je hield van deze make-up look, deel uw ideeën en meningen over Tutorial sexy oog make-up in het opmerkingenveld.

Artikelen niet te missen:

  • Tropische Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto's
  • Mysterieuze Eye Make-up Tutorial Inspired By Midnight - Met gedetailleerde stappen en foto's
  • Ontwerpen make-up Lip
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha