Overweldigende Reverse Smokey Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en afbeeldingenVerlangen naar iets anders en uniek voor uw oog make-up proberen? Verveeld van dezelfde technieken van oogmake-up? Vandaag heb ik iets unieks die perfect werkt voor de ambitieuze zielen zoals jij!

Reverse Smokey Eye Make-up Tutorial Uiterlijk:

De heldere ogen smokey inverse kan eenvoudig worden gemaakt door het volgen van de eenvoudige stappen hieronder.


Stap 1:

Start hydrateren de tere huid rond de ogen om de huid voor het oog make-up voor te bereiden. Kies een oogcrème en dot onder je ogen en dep de huid. Dan, neem een ​​concealer met uw vingers of een concealer kwast plat en donkere kringen te verbergen. Als je diep pigmentatie onder je ogen, is het het beste om een ​​concealer gebruiken voor het aanbrengen van concealer. Gebruik vervolgens compact poeder opgelost en zet de concealer om te voorkomen dat vlekken of plooien van de eerder toegepaste producten.

Neem een ​​potlood blote ogen zacht en romig en breng het over het hele ooglid. Deze stap zal de oogschaduw aangebracht verdienen op het ziet er helderder en pop. Hier, ik gebruikte het potlood Oriflame in blote ogen voor een perfecte afwerking.

Kies vervolgens een champagne glanzende oogschaduw en breng het op je ooglid gebied. Deze oogschaduw moet net boven het blote oog potlood toegepast bij de vorige stap. Begin met het mengen van de oogpotlood toegepast in de vorige stap met uw vingers of een platte oogschaduw borstel om een ​​basis voor oogschaduw en daarna de champagne glinsterende oogschaduw op te krijgen. Hier heb ik gebruik gemaakt van een glinsterende champagne oogschaduw palet oogschaduw Elf 144.

Stap 2:

Neem een ​​medium matte bruine oogschaduw en beginnen toe te passen op de plooi van de huid rond de ogen. Deze kleur toe te voegen dimensie en geven de illusie van diepe ogen. Voor deze stap, gebruikte ik een matte bruine oogschaduw palet oogschaduw Elf 144.

Stap 3:

Neem dan een diepe donkere bruine oogschaduw in matte afwerking en beginnen toe te passen op de plooi van de huid rond de ogen. Deze kleur voegt verdere diepte en geven de illusie van diepe ogen. Hier heb ik gebruik gemaakt van een matte donkerbruine oogschaduw palet oogschaduw Elf 144. Dan, breng dan een zachte crème oogschaduw aan de binnenste hoek van het gebied en de wenkbrauwen om je ogen te benadrukken en fleuren de oogmake-up. Ik gebruikte een crème oogschaduw matte oogschaduw palet van Elf 144 voor deze stap.

Stap 4:

Kies vervolgens een mat oranje oogschaduw en breng het dik op de onderste wimperlijn. Hier heb ik gebruik gemaakt van een matte fel oranje oogschaduw palet oogschaduw Elf 144. Lijn waterlijn met een blote oog potlood om de illusie van grote ogen te geven. Ik vond het oogpotlood Oriflame in perfecte naakt voor deze stap.

Stap 5:

Vervolgens langs de onderste wimperlijn met een zwarte kohl potlood strak, zoals weergegeven in de afbeelding. Ik gebruikte de Lotus Kajal in het zwart. Kies een dun puntig eyeliner borstel voor deze stap.

Stap 6:

Kies nu een zachte gele oogschaduw en voorzichtig mengen de oogschaduw oranje eerder toegepast. Gebruik een zachte borstel om gemakkelijk mengen bereiken deze stap. Blend beide kleuren in een perfecte afsluiting van een schone omgekeerde smokey eye make-up look te krijgen. Hier gebruikte ik een saaie gele oogschaduw palet oogschaduw Elf 144. Lijn de bovenste wimperlijn met een dikke dramatische winged eyeliner om de balans toe te voegen aan de oog make-up. Breng dan een veel mascara om de look oog make-up te voltooien. Ik gebruikte de eyeliner en Kryolan L'Oreal Million Lashes Mascara voor deze stap.

En je bent klaar om te gaan! Dat was makkelijk, was het niet? Met deze zes eenvoudige stappen, kunt u nu een kijkje hot! Dus stap uit je comfort zone, en klaar zijn om de wereld te verbazen met je nieuwe look!

Probeer deze tutorial en terug te keren naar uw ervaringen met ons delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha