Overweldigende Pruim En Brons Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sHou van het dragen van prachtige combinaties voor kleding, accessoires en nagel verven? Dus waarom niet proberen een combinatie oog make-up klasse? Hoe zit het met pruim en brons oog make-up? Vandaag heb ik een mooie donkere paars en brons oog make-up tutorial. De kleuren van deze oog make-up kan gemakkelijk worden geoptimaliseerd om uw voorkeur aan te passen. Deze oog make-up zal zijn perfect voor feestjes, bruiloft of een andere partij.

Producten die worden gebruikt voor deze les:

Ontdek de producten die nodig zijn voor deze les:


  • Eyeshadow Palette Elf in Dag op het Strand
  • Lakme Tanjore Rush Eyeshadow Palette
  • Elf Eyeshadow Primer
  • Golden basis romige Kryolan
  • Lakme Oogschaduw Dessert Rose
  • Oriflame Marcel Eyeshadow Palette
  • Revlon oogschaduw in Zand
  • Loreal Million Lashes Mascara
  • Kryolan zwarte vloeibare eyeliner

Pruim en brons Eye Make-up Tutorial Uiterlijk:

We leren de stappen om de look pruim en brons oog make-up te maken:

Stap 1:

Breng een concealer om donkere kringen te verbergen en het creëren van een basis voor oogmake-up. Set met poeder compact omdat het kreuken zal voorkomen en verplaats de checker. Dan pas je oogschaduw basis of bodem oog om uw favoriete oogschaduw verschijnen levendige en langer meegaan. Hier heb ik de oogschaduw primer Elf gebruikt. Dan, breng dan een matte donkere pruim oogschaduw om de plooi van je ogen. Deze kleur zal fungeren als een kleur overgang in het oog make-up en ook zorgen voor een smokey look. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Elf in de dag op het strand voor de pruim oogschaduw.

Stap 2:

Kies vervolgens een diepe satijn paarse pruimen oogschaduw en definieer het gebied van de vouw. Deze oogschaduw kan overlappen met schaduw pruim oog toegepast in de vorige stap. Hier gebruikte ik een paarse oogschaduw palet oogschaduw Lakme Tanjore Rush.

Stap 3:

Breng een crèmebasis glinsterende in het midden van het ooglid. Deze stap zal dimensie en gloeiende effect toe te voegen voor de oogleden. Ik gebruikte een romige gouden basis van Kryolan voor deze stap. Begin met het aanbrengen van de basis met je vingers en verdeel het gelijkmatig rond de oogleden.

Stap 4:

Bevochtig de oogschaduw borstel lichtjes met water of een spray make-up afwerking en neem een ​​bronzen oogschaduw. Gebruik natte borstels helpen om de kleur van de oogschaduw te intensiveren en maken ze moeiteloos pop. Pat oogschaduw hele gebied van het beweegbare deksel boven de basis romige toegepast bij de vorige stap. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet in Lakme Dessert Rose voor brons oogschaduw.

Stap 5:

Dan, breng dan een zacht roze pruim om de plooi van je oogkas tot aan de vouw verder te definiëren. Deze stap zal ook geen harde randen in oog make-up te verwijderen. Hier heb ik gebruik gemaakt van een roze pruim matte oogschaduw palet oogschaduw Elf 144. Het toepassen van dezelfde bronzen kleur oogschaduw in het midden van de onderste wimperlijn en diep paarse pruim oogschaduw tot twee derde van de onderste wimperlijn. Kies vervolgens een matte zwarte oogschaduw en breng het aan de buitenste hoek van het oog om een ​​smokey effect te creëren. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Oriflame Marcel voor de matte zwarte oogschaduw. Kies vervolgens een bleke glinsterende highlighter oogschaduw en toepassen op het gebied binnen de traanbuis en de wenkbrauwen. Deze stap zal een verhoogd effect op uw ogen te geven. Ik gebruikte Revlon oogschaduw in het zand te markeren.

Lijn je ogen om je ogen te definiëren. Hier wilde ik een kijkje eyeliner te creëren iets dramatisch, dus ik uitgebreid de eyeliner in een vleugelvorm. Ik gebruikte de Kryolan zwarte vloeibare eyeliner voor deze stap. Breng daarna veel mascara aan de blik oog make-up voltooien. Hier gebruikte ik Loreal Million Lashes Mascara voor deze stap.

Ongeacht de gelegenheid, zal dit aspect zeker aandacht te krijgen! Ook u kunt nu uw hoofd draaien met vijf eenvoudige stappen. Dus waar wacht je nog op? Ga Er Voor!

En vergeet niet om een ​​lijn te laten vallen in de commentaren hieronder! Wij waarderen uw feedback.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha