Overweldigende Naakt Lippen Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sNaakt lippen begon als een modeverschijnsel, maar vandaag is een plaats in de hal van de klassieke truc van de roem gevonden! Wie zei dat je nodig hebt om gedurfde kleuren sport om een ​​verklaring af te leggen? U kunt dit doen zo goed, zo niet beter, met naakt lippen! Sporting naakt lippen zijn een grote manier om de wereld te besteden aandacht aan u zonder overdrijving.

Dus hier is een inleiding tot de klassieke look naakt lippen. Met deze tutorial, ook u kunt uw lippen te geven dat de frisheid en schoonheid van deze bezoeken naakt lippen.


Producten die nodig zijn:

Naakt lippen bedoel niet een volledige afwezigheid van make-up! Hier is een lijst van de voor deze tutorial producten:

  • Concealer
  • Roze lip liner
  • Naakt lipgloss bruin
  • Naakt roze lippenstift
  • Fundering
  • Compact

Naakt lip make-up les:

Dus beginnen we onze naakte lippen make-up les:

Stap 1:

Pas uw favoriete foundation en stel met compacte om een ​​vlekkeloze make-up basis te creëren. Als je hyper pigmentatie rond de mond gebied, gebruik een concealer donkerder. Ze verbergen al uw onvolmaaktheden te maken je lippen opvallen. Dan gelden de lippenbalsem favoriet en hydrateren de lippen. Lip moisturizer voordat make-up lippen is een must. Het helpt bij het creëren van een uniforme afwerking en schoon voor lippenstift.

Stap 2:

Kies een matte roze lip liner, die overeenkomen met de natuurlijke kleur van de lippen of een donkere tinten om een ​​natuurlijke afwerking bereiken naakt lippen. Hier, ik koos voor een roze tint natuurlijke lipliner, dat is twee tinten donkerder dan mijn natuurlijke kleur van de lippen. Beginnen met de toepassing van de lip liner naar de hoogste top van de boog van Cupido en volg als een dunne lijn Reinig de buitenkant omtrek van de lippen. Maak kleinere shots en sluit deze vervolgens aan elkaar als je niet een vaste hand hebben in het tekenen van lijnen. Vul dan de hele lip gebied met dezelfde lip liner. Deze stap zal de levensduur van uw lippenstift te verhogen. Het zal ook een natuurlijke afwerking aan de lip naakt make-up te geven.

Stap 3:

Nu, neem een ​​nadruk concealer of corrector lichtere kleur. De lichte kleur corrector moet minstens 3 tinten lichter is dan je natuurlijke huidskleur zijn. Beginnen met het vullen van de hele lip met de concealer met een fijn penseel. Vul voorzichtig de lippen met een zeer dunne laag en veel concealer niet voor lippen. Gebruik dan je vingers of een spons om de concealer naadloze mix voor een strakke afwerking en natuurlijk. Nu, bezet met een poederdoos om verkleuring te voorkomen of kreuken van het product.

Stap 4:

Neem nu een naakt roze lippenstift en gebruik een kwast dun laagje kleur over de concealer eerder toegepast. Breng een dun laagje lipstick. Daarna schrobben met een tissue en de laag lipstick, nogmaals voor een langdurige afwerking. Je moet altijd kiezen voor een lip kleur roze of bruin, die overeenkomt met de natuurlijke kleur van de lippen of een paar tinten donkerder naar een natuurlijke afwerking naakt lippen te creëren.

Stap 5:

Vervolgens breng een zeer dunne laag van een naakt of lichtbruin lipgloss om de hele lip om een ​​zacht effect mollige lippen te creëren. Nu, het reinigen van de contour van de lippen met een concealer om je lippen opvallen. Begin met een overzicht van uw gehele lippen met concealer met een fijn penseel. Schetsen je lippen voorzichtig zonder te trekken in corrector in je lippen. De sleutel tot het bereiken vlekkeloze make-up aan het smelten is. Ruwe of scherpe truc niet vleiend voor alle huid. Dan zachtjes met je vingers of een spons om naadloos de concealer voor een strakke afwerking en natuurlijk. Set met een poederdoos om verkleuring te voorkomen of kreuken van het product.

Nu dat is wat ik noem een ​​perfecte naakt lippen uitvinden! Vind je niet zo? U kunt naakt lippen sport met elk type van kleding. Maar, je hebt om het goed te krijgen! Blijf trouw aan de hier genoemde stappen, en je zult die lippen naakt benijdenswaardige hebben!

Zoals sport naakt lippen? Wilt u specifiek proces om de juiste look te krijgen volgen? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha